söndag 31 maj 2009

Morsdag!

Idag är det Morsdag och vi har vart och "firat" både mormor och farmor. Eller firat och firat, men vart förbi och hälsat på.
Hos mommo firade vi med tårta och blomma (morfar betalade) gumman ville ha tårta så det blev en tårta och en blomma. Till fammo vart det också en blomma =)
Jag fick i morsdags present som bestod av 4st planteringslådor och jord, precis vad jag ville ha =) och nu har gumman och jag planterat lite av varje i dom. Och så har vi även satt en svart och en rödvin bärsbuske och rabarber, potatis + en del grönsaker..blev så bra så =)
Ska fota en bild på vårat fina land i morron ;)

Gumman kände bebisen sparka för första gången idag och hon även lyssnade på magen och fick sig en liten spark i örat =) skratt..ganska så mysigt.
Efter sagan låg vi och myste i sängen alla 3 och kotten satte igång och som tur var med några ordentliga sparkar så gumman äntligen fick känna att det är nån där inne =)

Snart så har helgen kommit och farit, jobbade hela lördagen men idag har jag vart ledig. Jobbar nästa helg åt Eva men då får jag vara ledig midsommarafton i stället =)
Så jag får njuta av en ledig dag på onsdag i stället för lördag..nå ja..nog vet jag det kommer gå bra. Så det blir jobb i morron, känns si så där, men det är bara att ta sig upp och fara på kneget. Jobbar ju inte så många veckor till, sen är det semester och sen slutar jobbet för min del =( känns tråkigt när jag hunnit vara så länge på Buketten som över 2 år, men så är det när man är vikarie.
Men jag hinner ju inte vara arbetslös så länge så kommer denna lilla vilde som busar i magen, hoppas bara att den mår bra och bor där inne hela vägen ut och kommer som planerat frisk och kry. Fast det gör ju inget om h*n bestämmer sig för att komma lite innan ;)

Ska nu date John Blund, klockan börjar bli sängdax (och vågar jag skriva att jag är trött) men det är kanske lagligt att vara det när klockan är 22.15.. eller ;)

Ps. Tutten verkar vara glömd för gummans del, inget tjorv idag heller. Somnade på en gång och frågade inte ens efter den. vi har nog lyckats sluta med tutten trotts allt utan problem. Trode att vi skulle få bråka, men icke =) gumman var helt enkelt redo för att lämna tutten för gott. Så skönt =)

Kram för idag

onsdag 27 maj 2009

Duktiga gumman..

Hon somnade igen utan tutten, nämnde bara en gång om tutten.
Hon fick vara och köpa sig en liten leksak med pappsen idag efter dagis för att hon är så duktig tjej som blivit stor =)
Hon somnade som vanligt i kväll..trotts att hon inte hade nån tutte, helt otroligt!
För gumman har vart så fest vid sin tutte (fast hon det senaste året typ bara haft den när hon skulle sova) så var kanske gumman redo att släppa taget om tutten i alla fall.
Klarar hon detta att vara utan tutten ska hon få köpa en större leksak, helt klart.
(Vart aningen många tuttar i denna korta lilla förklaring..men det får gå ;)
För det har vi lovat henne, och högst på den önskelistan var ett litet muminhus som hon sett på Barnens Hus. Så vi får väll se hur allt slutar =)

Jobbat idag, gått ann som en annan tok känns det som. Massor att göra och massor kvar att göra =( hjälpte Helena en del idag för att det skulle hinnas med allt, och vart i kassan emellanåt. Bara denna helg tar slut så är det lite lite lugnare nästa vecka...men sen..då smäller det till och det blir skolavslutningar och studenten så det sjunger om det..HUGA..då får man veta att man lever!

Längtar tills semestern, ledighet och mys tillsammans med gubben och gumman =)
Skulle vilja fara med gubben också en sväng nån stans innan kotten kommer, bara vi två över en helg. Men det är inte bara att fara, kostar ju pengar och jag känner en ganska motig känsla i magen att fara och vara borta från gumman på nått vänster. (har alltid gjort det mer eller mindre) Nå ja.. det ordnar sig nog.

Nu är det sängen som gäller, en ny dag i morgon

Kram och God Natt

tisdag 26 maj 2009

Lilla gumman...

Somnade utan tutten i kväll.
Hon har bitit sönder dom två hon hade..eller hade och hade, men dom som hon tror fanns.
Och hon somnade utan större problem, men det tog ju betydligt längre innan gumman stängde sina fina blå för natten.
Så få se hur det kommer att gå nästa natt, om det går lika bra. Känns ganska taskigt att inte ge henne en ny, känns som att man tar bort nått kärt för henne men nån gång ska barnen sluta med tutten. Även fast det är hon som skall känna sig redo, och hon kanske är på G i alla fall..nå..hoppas inte på för mycket, men det var ett framsteg att hon somnade i alla fall =)

På fredag ska dagge till Ponderosa och sen äta mat från Frasses, riktig lyxdag och jag hoppas att dom får fint väder så det inte regnar i alla fall.
Hon får komma sig med på en utflykt, och det kommer hon nog att gilla =)

Annars så sparkar kotten i magen, gumman tjorvar på som vanligt och allt är som det ska antar jag. Jobb i morron, massor att göra inför Morsdag till helgen.
Jag önskade mig ett litet land till morsdags present som jag kan så lite kryddor och sånt i, morötter, ärtor, rädisor mm. Bara på kul så i helgen ska jag försöka få fixat d.
Om inte annat ska jag ge mig det själv om inte Anders fixar så gör jag det, en bra kvinna reder sig själv =)

Ha d..
Kram

måndag 25 maj 2009

Ett litet projekt

Kolla vad jag hittade uppe på vinden i uthuset, den ska jag måla och sätta hönsnät i som jag sen kan hänga upp små saker i. Tror att det kommer bli fint =) men jag ska bara komma mig så långt att börja med mitt projekt, nå..en solig ledig dag så ska jag börja med den. Så efter bild kommer vid ett senare tillfälle.

Gumman lekte glasskiosk i lekstugan och här betalar farfar för en kopp kaffe och en glass ;) hon tyckte det var jätte kul när hon fick "sälja" glass mm =) Hon var ganska så gullig där hon stog och delade ut glassen =)


Annars så har jag jobbat idag, massor att göra och snart morsdag. Jobbar en 6 dagars vecka men inte fulla dagar. Men det kommer vara nog ändå i slutändan trotts allt. Massor med kunder och massor att göra.
Det har bökat i magen idag, känt av bebis vid flera tillfällen har det sparkat i magen fast jag vart igång =) MYSIGT!!
På fredag skulle dom på en utflykt med dagge så gumman får fara till dagis redan på morron, hon har ju missat alla utflykter för dom har infallit just dom dagarna som hon börjat senare och så skulle det bli även denna gång. Men denna gång ska hon få komma med =)
Kram


söndag 24 maj 2009

Söndag..

med regn och rusk...Huga! men då får man passa på att hitta på saker inne i stället, så NU! Helena kommer lite bilder på nytt hemma hos mig och lite om ändringar också =)

Denna fina låda som man kan skriva på kunde jag inte motstå på jobbet, och en till (hör och häpna så köpte jag en till plättar i luften, den andra lever ju än så jag kan tydligen om jag anstränger mig sköta om en sån blomma också..så en till blev det och fint blev det =)
Duken på bordet hittade jag på mitt ljuva hem, den var så fin och jag har kollat på den vid ett annat tillfälle men köpte den inte då av nån anledning, men i veckan slog jag slag i saken och köpte den, pysslade om lite på bordet också så det skulle bli lite fint..ganska nöjd med resultatet =)
Kunde inte heller motstå denna fina metallkorg som vi fått in på jobbet (Buketten) samt att jag var tvungen att inhandla det fina X:et hos Camilla =)

Gjorde en brudbukett i fredags till en brud i vitt, creme och lime. Vart nöjd och jag hoppas att bruden också tyckte om den.
Lämnade lite "skrot" till försäljningfyndis igår efter jobbet, jobbade igår så gumman fick vara med mommo under tiden. Jag hoppas ju givet att jag kommer få sålt lite av det jag förde dit =)
Årets första åska var det igår också, men det mullrade lite och sen vart det som inget mer, så den kom aldrig över. Men en och annan hård knall drog den av innan den försvann, gumman hade blivit rädd och ville inte vara ute på altanen där hon vart avbruten mitt i fikat.

Nepp..nu kallar gubben som också kommit hem från sin lilla tripp med gubbarna att lunchen är klar, så det är bäst att pinna ner ;)

Kram så länge!




fredag 22 maj 2009

Ensamma hemma.

Är jag och gumman i helgen.
Anders är i Tennnäs för att skruva igång grävmaskinen som farfar köpt, å vad han ska med den vet jag inte riktigt. Men det var bra att ha så Anders, Stefan, Pappa och Mange har farit dit och dom kanske kommer hem i morron kväll eller om det vill sig så inte förän på söndag.
Nå ja..man överlever, ganska skönt och mysigt att bara vara med gumman trotts att vi trotsar och är lite jobbig ibland (hon älskar att reta mamma)
Har jobbat idag till kl 14, sen for jag och hämta gumman hos mommo där hon vart tills jag slutade för dagen. I morron jobbar jag också så då ska gumman vara hos mommo igen för hon är ju lite liten för att vara ensam hemma.

Jag bestämde ganska tidigt i veckan att jag och gumman skulle gå ut och äta, sen hakade mommo med och även Elin och Emma. Ganska mysigt trotts att gumman har mer än myror i brallan och kan absolut inte sitta still, men det är nått som man får leva med tror jag.
Jag hade tydligen myror i byxorna när jag var liten, men dom flyttade så nu kan jag sitta still ;)

Nu sover gumman i pappis säng, mysigt att ha henne vid min sida när Anders inte är hemma. Man får sällan mysa med gumman så man får verkligen passa på när tillfälle ges =)
Soligt och fint väder har det vart hela dagen, skulle ju regna och vara dåligt men regnet lyste med sin frånvaro och regn har det lovats till i morron men det återstår ju att se om det vill komma nå droppar.

Nu ska jag se vidare på Talang, äta lite snarra, gå upp i vikt och bara tycka allmänt synd om mig själv. Känns bebis sparka i magen och njuta av kvällen tills sängen kallar.
+6 kilo har jag kommit upp till, är på några dagar i v20 så halvtidens stund är inne...Bara hälften kvar, man måste se det positivt =) ska till BM om 2veckor så det blir mitt delmål, sen har jag delmål 2 är fram till semestern, delmål 3 efter semestern och delmål 4 oktober då bebis kommer. Dom delmålen har jag just nu, men dom hinner ändras.

Nepp..Nu till TV:n

Kram

onsdag 20 maj 2009

Inte allt för nöjd...

Måste jag få säga att jag är.
Fick veta att det kommer tryckas in en del barn på gummans dagis och det kommer bli för många barn i ett helt år. Det tänks då inte på barnen, lokalerna och allt är inte annpassad för att ha så många barn där. Så jag säger bara som så att jag tycker det är rena turen att som det nu verkar bli att gumman kommer få vara på 15tim /vecka under hela det året.
Hade fått panik om jag inte skulle vara gravid och komma vara barnledig under ett år, och sen kommer ju alla syskonen till barnen som sen skall in kommer ju få börja i karlsborg i stället, så jag vet inte vad som är bättre? Att barn från karlsborg har sina barn där eller att fylla upp och göra det sämre för barnen i en liten lokal?!?!?!?
Kan bara säga att stackars barnen som kommer få trängas, det är dom som kommer att må dåligt..Nja..är inte nöjd med detta beslut, men då får ju andra tycka motsattsen, men för barnens bästa är inte detta det rätta beslutet.

Annat..
Har vart och hittat mig lite fint hos Camilla =) köpte en duk som jag skall lägga bordet, sen stog jag och velade om jag skulle köpa ett X eller inte. Men jag tog inte och köpte det första gången jag var in, men pinnade in där efter jobbet och köpte den ;) vart fint på hyllan i köket =)
Kommer fota och lägga in bilden..kanske senare i kväll.

Hej svejs.

tisdag 19 maj 2009

Enligt önskan...

Så ville Helena att jag skulle lägga in bilderna som jag har på sidan från mitt bröllop..och här kommer dom plus några extra som jag kan visa =) Jag har ju redan hunnit vara gift snart 5år och då var jag smal och nu är man allt annat än smal, tjock och snart 2 barns mor. Men tillbaks till gamla takter hoppas jag att kunna komma efter denna lilla kotte som växer i magen är ute =) En sak i taget! Och aningen längre hår hade jag då, med lite fusk så vart håret lika långt dom ditt var Helena innan du var och friserade dig ;) nästan ner till baken =)
Gruppfoto på oss alla juli 2004


Jag och Anders i bilen på väg till festen/middagen som vi hade på Hotell Valhall.

Denna bild som är här är tagen utanför Filipsborg, hade Elin som fotade extra medans Birger fotade

En gammal bil vart färdmedlet från kyrkan, regnet visade sig just när d var dax att ta sig ut från kyrkan och åka vidare, så det var att sitta under tak..men bättre det än att promenera =)
När Elin och Mange gifte sig så åkte dom också i samma bil, gubben som körde var verkligen klädd för resan, det var som att man plockat honom ur samma tidsram som bilen var ifrån. Blev som nått lite extra =)


Nu dax strax för sängen, jobbar i morron mellan 12-15, känns aningen jobbigt att jobba mitt på dagen, men men..Behöver ju inte stressa till jobbet och inte till dagge heller.
Hej svejs

söndag 17 maj 2009

Helgen, Ikea, Granån mm.

Ja happ..söndag idag och helgen är snart slut för denna gång...IGEN! Igår lördag var jag till Granån med mamma en sväng, men det vart inte så mycket handlat för det var så dyrt om man jämför med jobbet. Så det är där jag kommer att köpa mina somman blommor även detta år. Men gumman skulle få en blomma av mommo och det slutade med att det blev två stycket. Amanda valde en flitiga lisa och jag en (vad den nu heter) som fick pryda på bron till lekstugan. Fint blev det och jag ska bara plantera ner dom sen här lite senare.

Idag söndag har vi vart på Ikea hela familjen, vi var dit och inhandlade nya skrivbord som vi skall ha uppe på vindan i det som skall bli "kontoret" hittade faktiskt denna kanna där och fatet hittade jag på ÖB. Inte så stora slantar slösades när det inte fanns så många att slösa för =( eller rättare sagt. Jag hittade inte så mycket...men...

Köpte även två murgrönor, men krukor. Och jag kan säga som så att jag fick blomma och kruka för mindre än blomman nån annan stans + att det vart kanske en 20 billigare =) och sen köpte jag en krukros, kunde inte motstå den cerisa rosen som stog där och sa köp mig (fniss)
Jag som inte har kunnat sköta murgrönor har nu 5st, och till och med en plättar i luften. Ja..vad kan man säga, jag har blitt vågad ;)
Annars så har helgen flugit fram och jag har inte hunnit med så mycket mer än att bara varit, men man måste väll inte göra nått hela tiden av sin lediga tid, även fast det känns som att man bara slösat med den dyrbara tiden..nå ja..det kommer ju fler lediga dagar som man kan göra nått på. Ska nu gå ner och kommunicera med mina föräldrar som kom förbi..
Kram och Tjingeling!


Gumman

Här testar gumman att köra traktor =) Eller kör och kör, hon poserar för mamma så hon får en bra bild..Allt för en bra bild.








Våfflor vart det till middag, inte alls det nyttigaste eller det bästa, men va 17 ibland får man väll äta skräp också. Gumman mummsar friskt så hon godkände dagens middag med att äta 2½ våffla (mer än mig)









Ja detta med att somna och vara trött, man kan visst somna vars som hellst tydligen. Satt och skrev in i kalendern mitt schema och till dagge så somnade gumman på knä över bordet..Hm..om det var bekvämt eller inte tåls ju att diskutera ;)


onsdag 13 maj 2009

Pojke eller Flicka..


Ja det är frågan som man får ställa sig ;) Har varit på UL idag och allt var bara bra med den lilla kotten i magen =) så det är inte bara gaser i magen trotts allt (skrattar)
Vi fick inte veta vad det var för kön på barnet, men det spelar ingen roll när allt var bra men den lilla krabaten =)
Jag vart så glad och fnissig så dagen har känts bättre efter besöket på Lassa. Den var en livlig liten rackare som låg och boxades där inne i magen, så det är inte konstigt att jag känner av bebis små kickar där inne =)
Ska nu börja lämna prover var 6:e vecka för att kolla så mina värden håller sig bra, ämnesomsättningen kan påverkas trotts att den inte än gjort d. Så det är bara att sticka sig lite då och då fram tills i oktober nån gång. Beräknat datum för lillen var den 12/10 (tidigare 15/10) så det blev 3 dagar tidigare..alltid nått. Men det är ju bara ett preliminärt datum, det har man fått lära sig redan förra gången.
Nå...allt väl, men jag har ibland lite svårt att verkligen fatta att vi ska ha barn, ett till litet mirakel (tjorvis) ena dagen känns det så verkligt, andra inte. Men det blir väll mer verkligt ju närmare man kommer hösten. Det har ju bara varit vi 3 i våran lilla familj och nu kommer vi sen så småning om bli 4. Glad är jag mer än annat, men det är som så svårt att fatta och verkligen ta in allt och allt som åter igen händer med min kropp mm.
Jag längtar till oktober i alla fall..bara så ni vet =) tror ju på att det kommer en kille denna gång, men lika välkommet är en till liten tjej.
Nu kallar John Blund och jag är verkligen trött.
Kram och god natt


tisdag 12 maj 2009

Lite smått och gott

Först måste jag börja med en bild på mitt lilla charmtroll =) Uppsnoffsad och på G till Dop i lördags.

Ett av fynden på Lions, en söt liten bricka som pryder sin plats i köket=)
Kostade 20:- och det bästa var att jag fick den av mamma, det kan man kalla ännu mer fynd (tack mamma!)

Denna flaska är också ett fynd från loppisen, kostade bara 10:- som hittat =)
Den gör sig fin på sitt ställe i köket.

Denna lampfot köpte jag också på loppisen fast det var x2 (två lampfötter) á 40:-/st, vart fint med skärmana från Åhlens. Passar fint i mina köksfönster, men blev väldigt sugen på att byta plats redan nu på dom. Såg så fint ut när jag tog den på skänken för att fota den..men men..
jag får hålla mig ett tag till tror jag =)

Sen har jag hunnit med lite pyssel också, inte för att man kan bränna dom där ljusen nu, men det såg så fint ut så det får pryda sin plats på skänken i vardagsrummet =)
Har ju gett mig i kast med en plättar i luften, inte en "Mia" blomma, men den är ju såå fiiin så jag tänkte att jag slår slag i saken och provar. Är ju inte hela världen om den inte vill leva så länge. Har ju än så länge lyckats hålla liv i mina murgrönor och pelargonior så varför inte prova =)
Nu är det inte länge kvar tills vi skall på UL, i morron innan jobbet så skall det kollas om det är nån där inne i magen eller om det bara är gaser som bubblar omkring.
Så kl 14 i morron får ni hålla tummar och tår att allt är bra, och jag försöker övertala maken att vi skall kolla om det är en kille eller tjej ;) Inte för att det spelar nån roll, men det skulle som vara kul att veta vad som kan finnas där inne. Bara bebisen är frisk så nöjer jag mig..men jag är ju som sugen på att veta ;)
Nu dax för sängen strax.
Kram

lördag 9 maj 2009

Fyndat!

Jag har fyndat idag på Lions loppmarknad =) jag köpte mig två lampfötter, en hängande lampa och en vägglampa. En gammal flaska och ett rosa fat och en rosa vas. Sen fick jag en liten bricka av mamma =) och jag slösade inte så många slantar alls..Ännu bättre.
Bilder kommer senare på allt. Hade kunnat fyndat ännu mer men jag blev snål och började tänka på om jag verkligen behöver de ena och d andra som jag fastnade för. Men så är d.
Var sen in på Chili för att köpa mig en kofta, och en snabbis in på Kids and Teens, men jag hittade inget till gumman där.
Sen vart det lunch och dax för Dop, lilla Tilde döptes och det vart full rulle där hela tiden. Alla ungarna sprang, lekte och hade mer eller mindre myror i baken. Stojigt och fart.
Regnet bara öser ner =( har gjort hela dagen. Tråkigt men man kan ju inte göra nått åt vädret så det är bara att finna sig vid att det regnar.

Känns som att jag känner bebisen i magen mer och mer, men jag kan ju inbilla mig också (hoppas inte d i alla fall) Det närmar sig tills jag skall på UL, tiden har gått ganska så fort fram till nu och jag hoppas inte att det kommer gå saktare bara för d.
Nu är det ju snart mitten på Maj, i Juni är det mer än massor att göra på jobbet. Plantor, skolavslutningar och Studenten mm..Jisses! Sånna gånger önskar jag att man inte skulle jobba med det man gör, för jisses! man får verkligen stå där tills allt är klart, vare sig man vill det eller inte. Nå..det går ju fort över, sen är det nån vecka så har jag semester. Ska bli så skönt att bara få vara ledig och vara ledig med gumman och gumman i två veckor, sen får vi vara själv resten av ledigheten.
Vi hade tänkt fara till Lycksele på djurparken, och även göra en dagsutflykt till Ranua Djurpark utanför Kemi tror jag det var. Så gumman får lite kul, och jag vill inte åka längre med bil när man kommer ha en tjocki mage.

Nepp..nu ska jag krypa ner i soffan, mysa med gumman en stund innan det är dax för sagan och sängen.

Kram

fredag 8 maj 2009

Lite nytt....


Har investerat mig en Mårbacka Pelargon, många som pratar gott om just denna pelargon. Så jag tänkte att varför inte prova på om den är nått extra =) Köpte också denna fina zink kruka/hink på jobbet.

Pysslat lite här hemma en snabbis på eftermiddagen, jag är ju inte duktig som alla andra på att pyssla och jag har inte riktigt samma stil som dom flesta som bloggar..Men jag försöker och gör mitt bästa. Blir mycket finare i verkligheten än på bild..men men..Har köpt denna fina låda på Panduro. Målad och klar..kan inte bli bättre =)


När jag och gumman var till Luleå i onsdags när vi var ledig a hela dagen så hittade jag denna fin lampskärm på Åhlens, men det blev inte att jag köpte den då. Jag blev väll snål eller nått. Men Elin var snäll och köpte två skärmar ( en till vardera köksfönster) åt mig idag när hon var till Luleå (Super TACK för d =) och jag var väldigt nöjd med resultatet. Kanske bara ska försöka hitta mig nå andra lampfötter än dom som jag nu har. Men det vart som mysigt och fint med mina lime färgade gardiner och rosa pelargonior i fönstren =) Strunta i hur det ser ut utanför fönstret, vi har en gräsmatta som inte har hunnit komma upp än, sådde ny förra hösten för hela baksidan har vart uppgrävd..då får man stå ut med en jordåker ett tag =(
I morron ska vi fara på Dop, lilla Tilde skall döpas i morron. men först hade jag tänkt hinna fara på Lions Loppis i morron och jag skall fara utan gumman denna gång. Har ju tagit ledigt hela dagen för jag hinner inte sluta innan dopet börjar så jag skulle missat allt, och det vill jag ju inte. Eva skulle jobba för mig i stället. Jag kan ju inte påstå att jag inte tycker det är skönt, men det ger ju mindre pengar. Men det får man ta, vill ju vara med på dopet så klart.
Annars är allt som vanligt, känns som att det rör sig lite då och då i magen, men jag kanske inbillar mig. Kan ju vara gaser som snurrar på där inne och inte kotten..inte många dagar kvar nu tills det är dax för UL, längtar tills det är över och man fått veta att allt är bra. Jag tror och hoppa sju inte på nått annat.
Nepp..nu skall jag kolla hur det går för gumman i hennes sagostund, mysa lite och sen är det sängen för tösen.
Kram och hej svejs för idag.

måndag 4 maj 2009

Jag tror...

att jag kände bebis i magen i kväll =)
Jag är inte helt säkert, men det som små pickade på nått sätt i nere magen, var tvungen att sluta läsa och bara ligga still och verkligen känna efter. Och det kändes som nått små pickande där ett tag. Ganska spännande, snart börjar det kännas på riktigt, och sen får man dom där kickarna som man verkligen inte vill ha, som sparkarna mot revbenen tex.
Ska ju på UL nästa vecka...KUL! och jag längtar

Jobbar i morron 12-18.15(blev lite längre dag för Christer kunde inte jobba, sen är jag ledig på onsdag och jag blir ledig på lördag också för vi skall på lilla Tildes dop och det hinner börja innan jag slutar så jag frågade Eva om hon ville jobba och hon ville d...så då kan jag fara på dop utan problem.
Lions loppis på lördag också, jag kanske hinner dit en snabbis innan dopet. Man kan ju fynda nått ;)

Var på en liten promenad med gumman i kväll, jag gick och gumman cyklade. Hon har blivit så duktig på en gång, var som en propp som släppte och gumman började cykla utan problem. Så kul att det lossnat och hon kan själv nu. Lite hackigt ibland..men Rom byggdes ju inte på en dag ;)

Ska nu slänga mig i soffan och slappa lite, vänta på daten av John Blund.

Kram