söndag 30 augusti 2009

Söndag, Happis mm.

Idag har vi vart en snabbsväng till Haparanda på bla Ikea, Jysk, Ö&B och BarnensHus.
På Ikea köpte jag tyg, ljusstakar och gardinstänger. Så när vi kom hem satte jag igång med att sy nya gardiner till köket, och denna gång gjorde jag en café variant på dom. Var sugen på att hitta på nått nytt och resultatet vart över förväntan =)
Ska bara hitta andra skärmar till mina lampor så blir det ännu finare ;)
Var och kollade och provsatt soffor när det ändå regnade och Anders inte kunde snickra. Var och kollade på en som dom hade på Jysk i reklambladet men det var bara skräp, och den kommer bara bli mer skräp när man tar hem den och har suttit i den ett tag..så NEPP!
Provade åter igen den på IKEA som vi sett och funderat på tidigare, och ska vi ha en ny soffa så blir det en sån som finns där. Vi har som fastnat för den..men men..måste fundera ett tag till ;)
Typiskt Mia att få ågren när det gäller vissa saker..skratt!
Ja ni vet som känner mig..hurdan ågren jag kan ha ;)
Jobbade min sista dag på jobbet igår som jag nu vet, och det var så surt väder hela dagen att nästan ingen ville komma och handla...Tror jag d, som det regnade och hade sig hela dagen..
Fått en fin bukett =) TACK för den =)
Amanda vart värre till sig när jag kom hem och visade vad jag fått..eller jag sa att vi hade fått den, Amanda blir så till sig när det kommer in blommor eller om hon får en blomma och suger in luften från rummet och strålar med hela själen och ögonen glittrar över en blomma..Hon är som söt min lilla tjej =)

Passat på att pynta om lite i köket när jag ändå höll på och donade och fixade lite, så ett fat med lite ljus och annat jox på passade fint på köksbordet.

Ps..Gjorde som du Helena..satte lite murgröna i vatten..var fint till allt glas =)
Sen köpte jag också ljusstakar på Ikea, köpte 2 idag och två sist jag var dit.
Dom kommer passa fint på skänken i vardagsrummet bara jag får fixa till där lite först ;)
Annars så är allt som vanligt, magen växer och rör på sig. Skönt till lika att det rör sig för då vet jag att allt är som det ska =) Men det börjar vara lite jobbigt till och från när det bökas mycket för det är ju inga små knuffar man får nu när bebisen nästan är helt klar för att komma ut.
Har känt att gråten vart väldigt nära nu på eftermiddagen, och har även fällt en och annan tår när det inte ville som jag ville, sen kände jag bara för en stund sen att det ville brista, men det gick över..
Ja..dessa hormoner säger jag bara!
Ska börja rota bland gummans avlagda kläder uppe i vindsskrubben och leta fram bebis kläderna som ligger längst in bakom och under allt annat bråte och åter kläder, ska tvätta upp dom och sätta dom nere i förrådet i stället så dom finns närmare till hands den dagen då kotten bestämmer sig för att komma, och sätta undan kläder som gumman nu inte kan ha nå mer.
Blir att magasinera ett tag till och om det inte blir en tjej så måste en hel massa kläder säljas och ges bort för vi ryms annars inte, men blir det en tjej så finns det ju ett och annat plagg som hon kan annvända ;)
Så det ska jag pyssla med i morron kanske, eller nån dag under veckan.
Barnmorskan på tisdag, ganska kul att få fara ;) Är nu "bara" 6 veckor kvar, fast det känns inte alls så bara.
Ska nu kolla till mitt lilla yr väder som ser på Bompa, sen bara vara en stund tills natt rutinerna skall avverkas för dagen....!
Kram





torsdag 20 augusti 2009

Luleå

Idag har vi vart till Luleå och rantat lite, hittade lite åt gumman och sen en byxa och en body till lilla bebben i magen också. Som jag har letat efter nått neutralt som både en liten tjej och en kille kan ha som inte är beige, vitt eller liknande. Hittade dessa på KappAhl och så kunde jag inte låta bli att köpa dom =) nått nytt vill jag ju ha till kotten sen får man köpa mer när han/hon kommit ut. Får väll stanna på vägen hem från BB och inhandla nått killigt om det skulle vara en kille ;)
Gumman fick av fammo en huvtröja,ett par byxor och en mössa, sen köpte jag en tröja, klänning och en vinterjacka och byxa. Åt mig själv köpte jag 2 långärmade toppar och en kort ärmad och en sjal som jag tillslut inte kunde motstå på H&M. Ska beställa lite kläder till gumman från H&M för jag ides inte köpa så mycket och jag kunde inte hitta de som fanns i katalogen heller.
Gumman fick en liten överraskning i form av mer lera och en målarbok, gissa om det var en fröken som var nyfiken på vad som fanns i påsen ;)
Har också varit på AF och på Försäkringskassan idag och gjort klart, nu är det sen bara en massa papper att fylla i och som skall skickas in. Nå ja..var sak har sin tid.
Ska i morron och jobba som det verkar i 2 timmar på em om dom inte ringer och säger att jag inte behöver komma..så det återstår att se, men än har dom inte ringt så det blir att fara och knega en kortis i morron.
Nu är det dax för middag, plättar står på menyn.
Kram och hej svejs


onsdag 19 augusti 2009

Barnmorskan, Jobb och Annat.

Idag har jag jobbat min 3:e dag denna vecka och nu blir det inget jobb förän på tisdag till veckan. Känns i hela kroppen att jobba nu när magen bara blir större och tyngre. Har varit till BM idag trotts att jag hade en tid i morron, men barnmorskan ringde och ändrade tiden till i dag i stället, och allt verkade som de skulle, SF måttet var 32cm och hjärtljudet var på 136slag/minut. Så allt var bar och jag fick en ny tid den 1/9. Lämnade ju prover idag också så få se sen hur dom är, det var ämnesomsättningen som kollades + lite annat som kollas under hela graviditeten.
Vikten kollades också, och det är väll mindre kul så jag kan ju säga som så att den har stigit lite uppåt igen =( så nu är jag som uppe i ca 16kilo HUGA! men än är det långt kvar innan jag har gått upp lika mycket som men gumman. Måste bara intala mig om att det är bra som det är nu och att jag inte kommer gå upp så måna kilo till, inte så att jag kommer upp i den siffran.
Gillar inte att se hur stor jag är =( men jag gillar att se magen, men resten skulle jag kunna vara utan...nå..jag får fixa bort det sen mer eller mindre. Och jag vräker ju inte i mig en massa onyttigt heller så det är bara att gilla läget.
Bebisen hade också vänt på sig och låg med huvudet neråt, alltid nått ;)

Ska i morron åka med Svärmor, Elin och Emma till Luleå, gumman fick ett erbjudande om att vara hemma med farfar och det nappade hon på och pratade in ett meddelande till farfar om att det skulle bli roligt att vara med honom i morron =) Jag frågade henne några gånger och jag fick samma svar att hon ville vara hemma, hon gillar ju inte alls affärer min lilla tjej och det går mycket fortare om jag inte behöver hålla koll på mitt lilla yrväder också och hon tyckte att det var roligt att vara med farfar och inte på affären. Då kanske jag kan hitta en overall åt gumman eller jacka och byxa inför vintern. Ska också köpa om jag hittar nått fint nytt till bebisen som både en kille eller tjej kan ha. Måste ju gardera mig och köpa nått neutralt som inte är beige eller vitt när vi inte vet vem som bor där inne. För nått nytt vill jag ju ha så får man köpa mer sen.

Ska nu snart ta och lägga mig för natten, gumman sussar sött i sin säng och somnade ganska så fort. Hon ser nog fram emot att få stanna hemma med faffa i stället för att komma och ranta med mamma.

Livet lever på här som vanligt och nu ska jag göra annat.

Kram

lördag 15 augusti 2009

Kräftor

i stora lass =) Ikväll har Erika, Helen och Elin vart på en liten kräftskiva/tjejkväll. Trevligt att få sitta och grunna med brudarna ett tag, är ju inte så ofta som det händer nu för tiden =( alla har fullt upp med sitt, och så är det ju i verkliga livet. Men stunder som denna är guld värt för mig, att bara få vara och surra och umgås med vänner =) Mandis var hemma men Anders var på ranten en sväng, var till jobbet och satt där och knåpade ett tag tills gumman skulle läggas och sagan skulle läsas.
Hon satt mest i vardagsrummet och såg på My litle Ponny som hon för den delen ÄLSKAR! hon är inne i en My litle ponny period just nu, och vill se filmen om och om igen =)
Ätit kräftor så det räcker och blir över har jag, men det är ju inte så mycket mat i dom så man får ju ett lass utan att ha fått i sig speciellt mycket, Erika gjorde sallad och sen hade Helen gjort en god efterrätt som slank ner, mastig, söt men god...så mätt är jag i alla fall och trevlig var det.
Helen & hennes Anders skulle fara på Vassholmen å Eld Festen, men jag känner mig så klumpig och tjock med stora magen att fara bland folk, skulle jag inte ha vart gravid hade det nog varit annat och då hade jag nog följt med..så nästa är kanske?!?! =)
Ska ju till Skellefteå på lördag till veckan på 40-års fest så det räcker med party då för ett tag. Ska ju också jobba på måndag och orkar inte vara extra trött under hela morron dagen, man blir ju som bakis trotts att man inte dricker om klockan blir sena natten.

På förmiddagen var jag och gumman till mommo och moffa som var i Kärrbäck bara för att kolla vad dom pysslade med. Så denna dag har också gått utan att man gjort nån större nytta, men om jag nu vågar säga och skriva det så känner jag mig ganska så trött och hade inte orkat med så mycket annat heller. Ska försöka slita ut alla sängkläder i morron och byta i allas sängar, tvätta och ställa i ordning inför måndag, jobb och dagge. Har ju inte behövat ställa i ordning på 6veckor så det blir ju nästan som att börja om från början så man inte glömmer nått ;)
Fick tillbaks baby bilstolen som en har haft lånat, känns som konstigt att ha den hemma hos sig. Blir som mer verkligt att det faktiskt kommer en baby från min vilda mage ganska snart..men men..
Sugen som bara den kan jag känna mig ibland att gå upp på vindan och rota fram alla babykläderna och tvätta upp dom, men än känns det för tidigt. Kanske på nån vecka tar jag och gräver fram dom...det är ju inte så att dom ligger längst fram heller utan längst bak med alla julsaker och annat bråte..men snart så..snart..

Ska nu lägga mig i soffan, kolla på lite tv och äta nån snarra bit om jag nu orkar.

Kram

fredag 14 augusti 2009

Fredag hela dagen lång.

Amanda gillar verkligen att sitta och baka med modelera =) här har hon gjort två hjärtan till mamma..
-Det var snällt Mamma (sa gumman om sig själv) så här är det 2 hjärtan gjorda med kärlek till "tjocka" mamma..ganska så gulligt =) Hon satt senast idag och pysslade med denna lera i nästan 2 timmar medans jag fick sitta ner en liten stund och kolla på Unga mödrar som jag hade spelat in. Var ju på Bilbingo igår med Helen, men vinst.det vart inget av d. Jag brukar aldrig vinna..nå..men det var ju kul att umgås ett tag med Helen och få göra nått annat för en stund. Var ju på en cykeltur med gumman igår och vi hamnade hos Moa och Adrian, så gumman lekte med dom och Nora och jag satt och grunnade med herr och fru Berggren ett tag
Ska ju äta kräftor i morron, jag, Erika och Helen. Elins skulle också komma förbi även fast det inte kommer slinka ner nån kräfta genom hennes mun ;)
Gumman sa idag efter att jag fått en kram -Mamma! Du är den bästa mamma i hela vida jorden
Sånt känns med värme i hjärtat på en mamma som ibland känner sig usel, så då vet man att hon verkligen älskar mamma..min lilla snuttis.
Det finns en bild hemma hos mamma och pappa på mig när jag var ungefär i gummans ålder då jag satt och "badade" bastu (utan värme) med samma linne som gumman har på sig på bilden. Jag är nästan säker på att det är samma linne, men i alla fall så tog jag ett kort för att se om vi är lika varandra, men har inte hunnit med att kolla om så är fallet. Alla säger att hon är så lik mig och det är ju hon till den större delen, men lite pappa finns det allt i gumman också =) i alla fall när hon surar ;)

Var till Boden och Luleå i tisdags med mommo, gumman föll så hårt för denna ballerina kjol på Lindex att hon inte kunde släppa taget om den. Hon skulle kunna ha på den dag som natt om hon fick. Medans jag kollade på kläder till gumman och bebben i magen så kommer Amanda och säger med kjolen i handen
-Mamma, den här är så nygg och kommer flera gånger fast med olika färger och säger att -Mamma, den här är nygg och den här är nygg.
Sen hittar hon ett par leopardmönstrade tights som hon också tyckte var nygga ;)
Så det slutade i alla fall med att gumman fick denna kjol av mommo, och STOLT..det kan man verkligen säga att gumman är över denna kjol.
Det första gumman letade efter på morron idag var just denna kjol, hon blev besviken och man hörde verkligen på rösten att hon ville ha denna kjol. Men när det hände en liten olycka igår så fick den åka in en sväng i tvättmaskinen så den har fått vara på tork under dagen, men oj så det kliade i fingrarna och hon ville ha den fast jag sa att den var blöt, men det tyckte ju inte gumman att den var ;)
Hon hade den på sig hela gårdagen också och till och från på onsdag också..skratt!



Ja ha..Annars då..
Semestern är snart slut, fick ett samtal om att komma och jobba till veckan, så det blir att ta på sig jobbar skorna och fara på jobbet. Men jag kommer inte jobba heltid så det ska nog gå bra, får jobba det som finns att jobba, tiden kommer ju kanske gå lite fortare om man har nått att göra om dagarna. Så gumman ska få fara på dagge och hon verkar längta dit, var in en sväng idag för att lämna hennes tider då ville gumman knappt komma med, hon ville leka med det ena och det andra. Så det kommer ju inte vara nå problem att lämna henne på dagge igen efter sommar ledigheten =) Nå..hon behöver få komma och leka med lite barn och komma ifrån mamma och pappa ett tag om dagarna. Sen får man ju längta efter lilla skitungen själv också ;)
Så HELENA..se upp för NU kommer jag tillbaks en liten sväng i alla fall =)

Ska ta och gå en liten promenad så gumman får cykla lite, tänkte försöka komma mig ut och röra på mig lite. Men det har börjat bli ganska tungt att promenera..men jag ska ändå ut en liten sväng så tjurig som jag är ;)
Kram för nu.
Ps.Helena..Jag ser fram emot att gå ut och äta med ER brudar om det blir av sen när lilla Evelina kommer hem igen =) man får ju alltid skratta så ini nordens tillsammans med Er, kan ju inte påstå att man får ha tråkigt ;)
Och nu kommer det ju en uppdate på bloggen också ;) Ds.

lördag 8 augusti 2009

En....


Ny vunnen favorit =) Lättfil, jordgubbar och havrefras ;)
Ja detta med att vara gravid är inte alltid så lätt, man kan få för sig vissa saker och just nu smakar just denna kombination väldigt gott =)
Har inte kunnat äta fil på väldigt länge, men nu har jag börja kunna äta det igen. Men med annat till än då jag var med i VV ( viktväktarna) då åt jag lättfil, flingor och lingonsylt. Nått jag har lärt mig äta sen jag blev tillsammans med Anders för 10år sen. Jag åt det under viktväktar tiden varje lunch (ibland annat) men just för att det var lite points. Så fil + havre grynsgröt har inte vart nån favorit på väldigt bra länge och havre grynsgröt kan jag inte äta en idag..HUGA! och jag har inte vart med i Viktväktarna på nu 4år så det är ett tag sen. Men jag klarar mig ändå och när denna lilla bebis imagen har kommit ut från magen ska jag börja röra på mig ordentligt för fläsket ska verkligen bort..
Magen är som en ballong, styv och propp full känns det som, längtar verkligen tills i oktober då allt är över. +14kilo ungefär har jag gått upp =( Jobbigt men inget mot med Amanda då det vart +35kilo nått sånt, så jag lär ju inte komma upp i den siffran i alla fall. Försöker göra allt så jag inte skall gå upp så mycket mer, finns ju en del att ta ifrån så bebisen kommer ju inte må dåligt om vågen inte går uppåt, men det blir som det blir.
Solen visar sig från sin bästa sida även denna dag, Anders får en dag ledigt från bygget för farfar är på båtresa över dagen och morfar är i Kärrbäck och målar fönster. Ganska skönt att ha honom utanför dom skitiga arbetskläderna nån gång också, så man kan vara och umgås lite som en familj =)
Vi ska åka ut till stugan i em, grilla och bara vara. Orkar inte med så mycket annat idag känner jag. Vissa dagar är lättare än andra, men idag känns det lite tungt när magen känns så spänd och spräng fylld.
Kanske stannar över, få se hur vi gör. Blir så hiskeligt varmt i den lilla sovstugan så vi får se om man orkar, Annars är det ju väldigt skönt att sova i egen säng ;)
Kram och Njut av solen, i morron kanske det regnar (skönt om så skulle vara)

torsdag 6 augusti 2009

Skördat

Idag har jag tagit tag i och skördat i mitt land och fryst in de kryddor som skall i frysen och hängt på tork en del också. Jag blev så less på landet nu att jag klippte ner allt och gjorde klart för den här gången.
Nästa sommar ska jag nog bara odla jordgubbar, ärtskidor och sånt som är gott att äta direkt och inte sånt som man måste frysa in och greja med. Sen ska vattningen ske på annat sätt än med vattenkanna som det blev denna sommar. Orkar inte springa med vattenkannan som ett jehu.

Vattnar ju åt grannen nu när dom är borta på semester, och vi fick passa på att ta tomater och gurka om det mognade under tiden dom var borta och jag var och hämtade lite tomater och en gurka som jag sen gjorde sallad på. Sen plockade jag sallad från mitt land och sockerärtor. Det som är köpes i grönsaksväg är paprikan och rödlöken. Sen smulade jag ner fetaost på salladen och åt även min kokta kyckling och ris till middag. En variant på mammas recept! Både Anders och gumman satt och tyckte det var jätte gott =) gumman satt och sa -mmm det var gott =) då är det ju kul att laga mat när båda i familjen sitter och tycker att det var gott ;)

Sommrigt och gott med en sallad, det är faktiskt skillnad på egen odlade grönsaker och köpes.

Och till sist en liten bild på min lilla sessa =) hon har tagit på sig alla möjliga smycken hon har och säger
-Mamma..klicka mig för jag är nygg (snygg)
Visst är hon snygg min lilla prinsessa?!?!? =)
Annars idag har jag och gumman varit till Kalix på biblioteket och lånat lite nya sago böcker, går ju åt några sagor och det är ganska jobbigt att läsa samma sagor om och om igen. Sen var vi till Lyktan och fikade lite. Tankade sen bilen var förbi till mommo på jobbet och kollade även på återvinningen, men där fanns inget som vanligt. Sen var vi till Coop och handlade lite. Ja så denna dag har också snart gått till ända och snart är det dax för sagoläsningen som gumman väntar på =)
Hon frågade för ett tag sen -När ska vi läsa sagan? så det är väll bara att ta och läsa en snart ;)
Ska nu ta och borsta lite tänder och göra gumman klar för natten, vattna hos grannen och sen slappa i soffan.
Kram

måndag 3 augusti 2009

Barnmorskan

Idag har jag varit till BM på morron och gumman fick komma med idag nu när pappsen har börjat jobba. Ganska lugn och stilla var hon men en del pillande och joxande i allt fick man också var med om..nå ja..
Hjärtljudet låg på 136 och SF måttet var på 28 och det var mitt på kurvan =) men först så tyckte barnmorskan att det var jätte illa på kurvan för hon fick det till 27 först och hon sa det så också att jag blev lite fundersam och lite orolig. För hade det vart 27 så var det under kurvan, men efter några mätanden så vart det och slutade på 28 så jag hoppas på att det är som det ska.
Har ju kommit mig så långt som till vecka 30 i graviditeten, bara 10veckor plus eller minus kvar nu =) eller det är inte så bara, men om man tänker på hur många man har gått så kanske 10 veckor är BARA ;)
Och sen frågade jag uti influensan och att vara gravid, det kändes som att jag måste isolera mig och tvätta mig med sprit =( fick söka lite tröst hos Anders efter besöket för jag vart lite orolig, men det finns ju inget man kan göra om man blir sjuk så blir man, och sen finns det inget vaxin (vet ej hur det stavas) än heller så man kan ju inte gå omkring och oroa sig hela tiden heller. Blir ju inte bättre av att oroa sig hela tiden.
Ska tillbaks om två veckor till min vanliga BM som nu är på semester, då ska jag lämna prover igen för ämnesomsättningen skall kollas upp. Dom är tydligen inte helt bra men så pass att den här barnmorskan inte ville kalla in en till läkare när dom ordinarie är på semester utan tyckte man kunde avvakta tills om 2 veckor när jag ska lämna nya prover.
Nu är värdet lägre än normalt så det återstår att se hur det blir. Får säkert börja äta mediciner efter allt är klart eller rent av innan bebisen kommit. Så i stället för att ha för hög har jag nu för låg ämnesomsättning som annars har vart helt normal..så jag håller tummarna på att slippa medicinen..men men..

Har efter besöket hos BM var vi till mommo på jobbet men hon var och handlade så vi åkte på buketten i stället för att grunna lite med Helena som börjat jobba idag.
Det är många som börjat jobba idag, så det är bara jag och gumman hemma nu och annars har det vart fullt bygge där ute på gården men nu är det alldeles stilla och lugnt.
Vi kanske går ner och badar nere på udden en sväng här på en stund, känns så varmt och jobbigt att vara ute i solen men vi kanske trottsar och far ut i alla fall.
Nu softar vi inne, gumman i soffan och jag vid datan ;) känns som att jag skulle vilja vila lite en stund så jag kanske passar på att slumra till en snabbis medans gumman kollar på lite bompa.

Annars så är allt som vanligt.

Kram

söndag 2 augusti 2009

Söndag

-Hej då..Älskar dig
Var vad gumman sa innan hon skulle sova igår, efter en del tjorvande om att hon var törstig, att det var varmt och slutligen att hon var nödig..så slutade hon med att säga -Hej då, Älskar dig!
Då blir man varm i hjärtat =)
Vi var ut till stugan och sov över en natt där och gumman kommer sig unte till ro på samma sätt som hemma, men efter en stund så sov hon gott i sin säng.

Idag kom gumman och kröp upp till mig i soffan och sa när vi låg och kollade på lite bompa
-Mamma, Du är det bästa mamma i hela hela världen, och pappa är den bästa pappa i hela hela världen

Ganska så mysigt att få höra sånna saker, och sen få en kram på köpet =)
Blir som höjdpungterna i livet att få höra sånt när man ibland som det känns bara få gorma och säga nej.

Soligt och varmt som tusan har det vart idag, har varit nere på udden och badat med gumman, eller det var gumman som badade och jag bara blötte fötterna, men det var varmt i vattnet så hade jag haft baddräkten med mig kanske jag hade doppat mig.
Kanske far i morron så gumman får bada, är så bra där när det är långgrunt så man behöver inte vara orolig att hon inte bottnar.
Dom har lovat varm väder nu i flera dagar, känns både skönt och ganska jobbigt för man har ingenstans att ta vägen för att svalka sig desto mer. Men snart är sommaren över vare sig man vill det eller inte. Och jag längtar lite extra till hösten då det är dax för kotten att komma ut. Men den som väntar på nått gott som dom säger.

Barnmorskan i morron och gumman ska ju få komma med.
Hon ser fram emot att få komma med och höra bebisens hjärtljud =)
Ska nu kolla på lite dumburk tror jag, äta en glass och bara vara tills man skall lägga sig för natten.

Kram

lördag 1 augusti 2009

Lycksele Djurpark

Vi var på en liten mini semester till Lycksele och Djurparken, var även in på Skogsmuséet och såg på alla skogsmaskiner och dylikt Men i alla fall..Gumman trivdes som fisken i vattnet när vi var på våran lilla mini semester =) Nått som inte var så poppis var att promenera i alla backarna på djurparken och jag kan också instämma att det var inte min favorit heller...nå..bara vackert promenera med styv mage och glatt humör ;)
Gumman i hotellets leksrum innan vi for på djurparken, men det verkade roligt även där.
lite karuseller hann vi ju med innan regnet började, men som tur var så regnade det inte så farligt så det gick ann i alla fall.

Mera karuseller, Gumman ser ju inte ut att klaga =) men hör och häpna. Efter en stund var det inte roligt längre och det var nån liten gumma som ville av ;)

En söt liten räv, satt så snällt vid staketet och var inte alls rädd.

Gumman sa efter vägen att hon ville rida på hästen, och det fick hon. Kanske blir en liten häst tjej av gumman och inte en fotbolls spelande tös som farfar vill ;)

Pappa..vart är du?
Amanda och Anders åkte och klättrade i tornet, men där en stund undrade jag om han fastnat där inne för det tog så lång tid ner ;) men det var samma för alla (skratt)
Gissa om jag stod och skrattade nere på marken så jag nästan pinkade på mig, hade ju värsta bilden framför mig med en Anders fast på mitten av kanan ;)



I torsdags var vi till Leif och Ing-Britts (Anders farbror och hans fru) stuga på en släkt träff på Tunnskär i Baskeri skärgård. Super fint väder och trevligt =) Amanda var så snäll och lekte på med hundarna när Emma och Emelie farit hem. Men till slut så vart det för mycket och gumman vart överkörd av två av hundarna så då var det inte lika roligt längre. En och annat skrubbsår fick vi oss men det är ju sånt som sommaren hör till på små ben. Badade och hade kul. Som sagt bästa vädret och en super skön sommar dag och kväll, då kändes det som att man verkligen njöt av att det var sommar och att man är ledig. Har ju två veckor kvar på min semester och sen kanske jag blir arbetslös..jag har ingen aning. Men man får göra det bästa av situationen och vänta på att ett annat jobb kommer..nämligen bebisen =) Just nu längtar jag verkligen efter att det ska komma sig ut. Känner mig så klumpig och börjar vara ganska så less. Men bara att kämpa vidare och hoppas på det bästa.

Ska nu göra oss klara för en dag i sommarens tecken.

Kram