torsdag 24 juni 2010

Midsommar!

Är det i morron. Kan inte fatta att tiden går så himmelens fort. Sen oktober och framtills nu känns det som att man snabb spolat hela tiden. Min lille kille är närmare 1 år än nyfödd och jag kan säga att PANIKEN kommer till och från för att det går för fort. Amanda blir ju 5 i oktober..Huja! stanna tiden ett tag tack! ;)

Fick tips igår (tack för samtalet) om att det fanns billiga och fina Olivträd på Granngården. Så jag var dit och det fick flytta hem två fina för bara 75:-/st Dom fick heders plattsen i vardagsrummet. Vart som pricken över i ;) och om man inte lyckas med dom är det ju inte hela världen när dom var så billiga =)

Var på smyckesvisning hemma hos Elin för snart 3 veckor sen och där beställde jag detta fina halsband som jag fick här tidigare i veckan. Ringen med ordet KÄRLEK valde jag till extra och sen är det brickorna med barnens namn. Vart inte billigt men en liten speciell sak med mina barns namn på som hänger nära hjärtat kan väll aldrig vara fel ;) Det Anna-Paulina från Nyborg som har gjort halsbandet.

Mitt inlägg som jag skrev nyss bara försvann, vart nått fel hos blogger (morrar) så det vart ett kort inlägg denna gång. Jag orkar inte skriva om och hitta alla bilderna som jag ville ha med.

Livet lever annars på som vanligt, barnen växer och utvecklas hela tiden. Oscar har börjat dra sig upp och far fram med fart på golvet i sin sittande hasande stil. Amanda ska veta allt och frågar om allt och inget. Hon vill veta hur olika ord stavas och skriver och ritar direkt hon får tag i en penna =) men jag kan säga att när 1000 frågor leken startar kan det vara en aning svårt att fokusera och orka svara på allt, men en del har man ju ingen aning om heller!
Men det är ju ett friskhets tecken, hon utvecklas och vill verkligen lära sig, så det är bara att hänga på =)


Ha en skön och fin Midsommar alla!

Kram