fredag 9 juli 2010

Fredag

hela dagen lång, fast snart är denna dag till ända och lördagen kommer då jag ska jobba. Känns lite vemodigt att ta sig upp och vara fast i några timmar medans det i andra stund ska bli ganska kul att få komma sig ut och göra nått annat en stund. Har varit och lunchat med Helena idag för att sen samtidigt gå igenom med henne om vad som gäller och är till å göra nästa vecka då jag också ska jobba..var en hel del, men det ska nog gå vägen. Gumman hon är ute i stugan med kusinerna, och där trivs hon =) hon vill mer än gärna vara där ute, så det är snällt att hon får komma med ut och vara där.
Amanda säger att det är Emmas, Emelies och hennes stuga ;)

Bänken på bilden fyndade mamma på återvinningen, så denna fina bänk får stå mot murstocken i köket =) hon fick betala hela 20:- för den så man kan ju inte kalla det annat än ett fynd.
Är inte så mycket för det skavda sakerna men det är fint med nån liten detalj här och där ändå =)

Jag har varit ute efter en bänk men ut till bron, men denna var för fin att ha ute på bron så den fick flytta in i stället, så nu står den där så fint i köket och väntar på att nån ska komma och sitta på den ;)

Igår kväll fick vi klart gummans lekstuga ..hm.. det tog bara si så där två år ;) men den har varit så att man kunnat leka i den och möblerna har varit på plats men igår fick fönstren och dörren sina lister. Och jag fick hängt upp gardinerna som mamma sytt förra hösten, men bättre sent än aldrig! Eller hur? ;)
Det har vart så mycket annat som sku göras så lekstugan var som inte prioriterad, och visst man har ju all tid i världen att göra det när man går hemma tycket säkert många, men det finns knappt annan tid än till att bara ta hand om barnen och se till att dom får mat mm.
Dagarna rusar fram och snart har vi 1-års och 5-års kalas här hemma, huja! jobbigt att det går så fort.
Nu ljuger jag för Er, den är inte alls klar riktigt än, elen fattas från den men den kan kanske farbror Mange dra dit vid nått passande tillfälle, för det är ju han som är elektrikern i släkten =)

Lite mer från gummans lekstuga. Vart ganska så mysigt där inne, men bänken ska få andra kuddar så småning om, men för nu så får det duga.

Har fått upp en hylla i tvättstugan där jag har min hink till tvättmedlet och min pryl låda. Sen får gummans bebis skor pryda där med =) dom är så söta och små, kan inte fatta att hon varit så liten att dom rymmats på hennes fötter, hon som är stora tjejen redan.
Mamma saknar sin lila skatt, men jag vet att hon har det roligt ute i stugan så jag får unna henne det och låta mina egna behov läggas åt sidan för henne =)
Ska hänga en bräda under med krokar, men dit har jag inte kommit än, man ska ju skynda långsamt..eller? hihi

Nu åter till vardagen och min lilla kille, sen kurrar magen så grillen ska startas och grill spetten ska läggas på grillen. Sommaren är ju här, trotts att inte solen lyser så ska man känna att det är sommar =)

Ha d gott alla!