lördag 30 oktober 2010

Ja må hon leva...

Ja må hon leva uti hundrade år!....
Min lilla tjej har nu fyllt 5år igår fredag, och kalaset har hon haft idag.
Barn i massor med skratt, bus och även nån tår, som det ska vara då med andra ord.
När barnen leker och busar ;)



Jag är ju sånn att jag gillar inte vanliga runda tårtor, jag vill att det ska vara speciellt och annorlunda. Och detta är gummans tårta till hennes 5-års kalas. Ibland lyckas man inte och ibland gör man det och jag tycker att denna gången lyckades jag ganska så bra med tårtan ;) om jag får säga d själv!

Och så här såg den yt bakifrån. Men med blixtens hjälp så vart den inte i samma färg som i verkligheten.. Den röda var inte fullt så röd som på bilden osv..men resultatet vart det samma annars =)

Igår fick gumman fara runt på byn och busa lite med kussarna och en annan kompis. Så vi gjorde den "moderna" varianten av bus eller godis..Vi tog bilen runt ;) annars brukar man ju gå men det blir lite för mycket gå när man inte ska in i alla husen ;) Och så här såg då gumman ut när hon skulle ut och busa =)

Gumman och lilleman klädda och på G till Happis med mamma och mommo. Vi var till leklandet så gumman och Oscar fick leka lite och sen lite rantande på nån butik, men vi hann inte så mycket innan vi var tvungen att ila hemåt för att hinna med middag och sen bus eller godis busande runt på byn.

Gumman med några av sina födelsedags presenter. Vi köpte en brevlåda till gumman som hon har fått utanför sin rums dörr ( bild kommer sen) och sen prinsess klänningen som är på bild och kronan med slöja och den lilla söta prinsess bakelsen och en låda där hon kan sätta sina tidningar och en liten söt väska med en krona på. Så en hel massa annat också då så klart som hon fick idag på kalaset.

Nu är jag helt slut efter en hel dags stress och springande fram och tillbaks, har inte suttit riktigt förän vid middagen, som mamma för övrigt lagade och bjöd på. Så mommo, moffa, morbror Jocke, Farmor och farfar var på middag och efter d mera tårta. Var så skönt sen när huset vart tomt och man kunde börja varva ner, men då kom huvudvärken som ett brev på posten =(

Nå ja..är ju bara sånna här kalas hos oss bara en gång om året =) tills lilleman blir större och då blir det två gånger..men det överlever man =)

Ha det bra alla.

Kram

torsdag 14 oktober 2010

HipP HipP HuRrA!

Idag fyller min lilla kille 1 år.
Tiden har gått alldeles för fort, skulle velat stanna den vid ett flertal tillfällen för att det känns som att jag inte hinner med..men det är bara att gilla läget och följa strömmen.
Idag är det fotografering på Dagis, både för gumman och lilleman. Oscar ska ju börja snart på dagis så han får också vara med på ett hörn ;) Ska få första och sista gången syskonfoto,
 och sen ska dom ju fotas en och en också.
Sen i em kommer det hit några på KaLAs..gumman har bjudit in, hon ville ju att lite av hennes kompisar också skulle komma på Oscars Kalas ;)

Trevlig Torsdag Alla!

torsdag 7 oktober 2010

Lite pyssel

För lite dryga månaden sen fick Danne och Malin en liten kille..
STORT GRATTIS till lilla Sixten, som vi också fick träffa en sväng förra helgen då dom var och hälsade på, han var så liten och så söt =)
Men jag vart inte, och det tål att till läggas INTE bebissjuk ;)
Jag känner mig nöjd med mina bus och tjorv frön som jag nu har, fast Oscar blivit så stor redan.
Jag missade i alla fall flera gånger att köpa ett kort till presenten vi skulle skicka till dom så jag tog till slut och ritade ett kort, och så här vart resultatet =)

Ett kort inlägg vart det denna gång, men bättre kort än inget ;)

Ps. Nästa vecka har vi 1-års kalas hemma hos oss, tänk för 1 år sen gick jag och väntade på att han skulle komma ut och nu har det redan gått så fort att vi ska ha kalas..ojojoj!

Trevlig Helg!