fredag 30 december 2011

Gott Nytt År!


Dagarna går så fort och i morgon är det Nyårsafton, och i över morgon är det ett helt nytt år igen!


I morron så kommer familjen Berggren hit och firar in det nya året med oss, ska blir trevligt med 3 rätters och förhoppningsvis en massa skratt och surr =)
Jag har också kastat bort julen idag, eller packat ner allt i kartonger som ska ut i förrådet tills nästa år igen då man får plocka fram d igen. Super mysigt att ta fram allt, men ack så skönt det är att få ta bort allt när julafton passerat =)


Jag var och handlade med gumman idag, och tänkte att man kan ju "lyxa" till det lite när det är nyårafton och allt med lite blommor. Och jag är ju som så att jag kan inte riktigt hålla mig och låta en bukett vara som den är när man köpte den utan jag tog och gjorde 3st dekorationer av den i stället =)
köpte lite bling blig på buketten som piffade till.
Så med vitt, silver och lite lila blir det fint på bordet till nyårsdukningen =)

En dag på utbildningen fotade jag denna bild =)
Nu är jag på Billerud på praktik och har redan hunnit göra två veckor av fyra. Så nu måste man börja leta efter ett jobb, börja ringa runt och kanske skicka in CV till olika åkerier så får man se om jag får napp nån gång att nån vill anställa mig =)

Nu ska jag natta barnen, klockan börjar vara mycket så nu är det dax för dom att krypa ner i sängen.. Och snart dax för även mig ;)

Gott slut på 2011 och Gott Nytt 2012

Kram 

tisdag 20 december 2011

God Jul

Jag vill önska er få läsare en riktigt GOD JUL!


Jag har så fullt upp i mitt liv att jag hinner inte med nått vad bloggande heter, därför så långa hopp mellan inläggen. Och om man har tid att blogga har jag inte tid att fota nå bilder att sätta hit.


Busungarna växer så det knakar, och tiden går så fort att man knappt hinner med.
Tyckte det nyss var sommar och nu är det strax JUL.
Men det är ju inte direkt nått riktigt Jul väder ute, näst intill plusgrader och slaskigt.

Har just skickat iväg gumman till skolan, lilleman och jag mojsar på här hemma ett tag till.
Jag börjar inte fören kl 14, så han får vara hemma med mig tills att jag börjar, han "jobbar" också eftermiddag ;) Jag jobbar ju inte men är på praktik, så 2 dagar kvar på denna vecka sen är jag julledig i 4 dagar =D Det känns som att man skulle behöva vara lite ledig, så det ska bli så skönt.
Har ju varit en ganska så intensiv höst med mycket plugg och massor med ny information som skulle matas in i en seg och trött skalle..men det gick och jag har klarat allt =)

Nepp..nu krya ner i soffan men lilleman en stund.
GOD JUL <3