fredag 8 februari 2013

Ett inlägg med färg!


Jag bestämde mig innan jul att hallen skulle göras om, och så vart d =)
Denna fina spegel är något som svärmor och svärfar lämnat när dom flyttade från huset och den är nog en generation före dom också som lämnade när dom flyttade från huset ;)


Fick ÄNTLIGEN bättre föraring i hallen. En platsbyggs möbel med lådor och en garderob. Där ryms det en massa och man slipper ha väskor och annat liggandes framme överallt i hallen.


Jag bestämde mig innan jag började att jag ville ha en turcos tapet med rosor på, sagt och gjort hittade jag just en sådan men den tillhörde inte den billigaste prisklassen, kostade 695:-/rulle om jag inte mindes fel. Men det var just DEN tapet som jag fastnade för och det gick inte att hitta någon annan. Så jag unnade mig/oss denna =)


Så här såg det ut i hallen innan, med en liten byrå och väskorna fick stå runt om kring och under trappen. Barnens skor och kläder överallt kändes det som. Så jag är så himmelens nöjd att vi gjorde hallen. Den har funnits i planerna länge men vi har inte kommit oss för att göra den.


Varit till Happis i veckan och jag hittade dessa fina saker. Brödlådan och te burkarna. Kakfatet på fot har jag beställt från H&M, och kommer även sen en i rosa som var restad när jag fick denna ;)
Den rosa skålen har jag köpt tidigare, men hittade liknande på ICA MAXI som jag köpte nu.


Jag kunde bara inte motstå dom fina färgglada burkarna.
Mitt drömkök ser ut som Leilas kök som hon har när hon är i tv-rutan.
Men dit har jag än en bit på vägen, och det kommer aldrig att se ut så men det kommer se ut som mitt kök i stället =)


Fyndade på fyndis denna tallrikshylla för bara 50:-
Passade fint för stunden nu i alla fall på byrån i köket, tills man vill göra om och byta ut den mot något annat ett tag.


Tycker att det är fint med färg och har köpt lite blandat med färgade koppar, muggar, skålar och fat.
Lite färg i allt vitt och beige skadar inte =)


Hittade denna pläd eller vad man ska kalla den på Jysk och jag kunde inte låta bli att köpa den. Den skrek MIA KÖP MIG! när jag gick förbi den ;)


Dessa fina burkar hittade jag på Repa innan dom stängde, fina och dom passar fin fint i hallen =)
Har turcosa plåtkrukor i fönstret också till mina icke äkta ärtor på tråd.


Hittade mycket i Happis när jag var, några saker ha jag inte ens fotat än. Dom har inte kommit på sin plats. Fick ju slantar i julklapp och i födelsedags present som jag nu använde och unnade mig lite nytt fin som jag kan ha här hemma. Bla fina hissgardiner som bild kommer senare på.


Här kommer bilder på den lilla vita hyllan som jag köpte för ett tag sen. Den var ganska skamfilad så jag hjälpte till lite mer på traven. Direkt när jag kom hem gick jag in i garaget, letade fram sandpapper och slipade lite här och där på den. Den passade så fint på väggen och till och med mannen i huset tycke den var fin =) köpte den bara för 150:- var som hittat


Vet inte riktigt vad jag ska ha i den, men jag har ställt dit lite färgglada små saker.


Här är den i sin helhet =)
Uppe på hyllan har jag nu rosa och turcosa burkar i stället för dom i beige.

Jag köpte mig lite tulpaner i veckan, första för i år =) sen några gamla vinäger flaskor från återvinningen som blev fina vaser =)
Funkar för mig och bara en femma styck.

Dagarna och veckorna går fast jag inget jobb har. Tyckte det nyss var sommar och sen jul och julen är snart redan 2 månader sen, inte riktigt men 1½. Snart är det sommar igen och då får jag kanske jobba, om jag har tur. Hoppas på att få komma på Billerud igen om ingen annan vill ha mig. Jobba och tjäna pengar i minst 3 månader så man får en liten buffert igen, för den börjar sina nu. Men jag har fått en ny soffa, hallen omgjord, julklappar, tatuering, lite kläder och annat smått och gott och än har jag slantar kvar..inte illa =)

Mina dagar går åt att söka jobb, träna, lastbilskortet, barnen, träningar osv.
Men energin finns inte där till att vilja så mycket, man bara är mest och tänker att det kommer ju en annan dag. jag har ju inget i morgon heller så varför ska jag idas idag..typ!
jobbigt, men inte så mycket att göra.

Nu ska jag slänga mig i soffan några min innan sängen kallar.
Tjing!

Länge sen sist!

Det var ett tag sen sist jag bloggade och mycket har hunnit hända. Jul och nyåret har passerat, födelsedagen som gjorde mig året äldre och sen har jag även hunnit börja med att ta lastbilskort.
Har kört 2 gånger och ska köra min tredje gång nu på tisdag.
Spännande är det, men teorin ä inte att leka med alla gånger, så det är bara att försöka hitta motivationen att plugga mer och bättre så ska nog allt gå vägen tids nog =)


Jag fick en ny kamera i julklapp, och det blir så fina bilder med den. Helt annat mot den gamla jag haft. Så det är rena drömmen att fota nu, och roligare =)
Fick detta av mamma till jul som jag fick plocka ihop själv.


Julen firades med alla hemma hos farmor och farfar, men nyårsafton firades hemma bara med familjen. Och detta serverade vi oss själva till förrätt.
Tunnbrödsrullar med god fyllning och små tunnbrös bitar med rensteks röra på.
"Lekte" fotograf, lite kul att man får bakgrunden lite suddig och det man fotar och fokuserar på blir tydligt.


Bus ungarna ute, Rosiga och röda och både kinderna och näsan <3 br="">

Hyllan i köket har fått ryka, hittade ett fint litet skåp på FB som en tjej sålde så jag slog till på en gång..Jag funderade inte länge och åkte mot Kalix direkt jag såg den Ska lägga upp en bild på den i nästa inlägg som jag ska leta bilder till ganska snart.


Lilleman <3 br="">

Leker lite med kameran och far runt och fotar lite av varje =)


Helt klart supernöjd med min julklapp, fast vi först gjorde upp om att vi inte skulle köpa varandra nån julklapp. För vi gjorde om i hallen och sa att det är våran julklapp till varandra. Bilder på hallen kommer i nästa inlägg.


Riktigt kul att fota när det blir så fina och bra bilder =)

Amanda och jag har vart på Bio i dag och sett Röjar Ralf tillsammans med Helena och Alexander. Lite jobbigt med 3D men det gick bra =)
Jag var så sugen på gotta, men nöjde mig med en liten popcorn och min loka. Godis får jag i morgon då det äntligen är lördag igen. Och Lördag=Godis.
Vardagar= Godis stopp ;)

Hej svejs!