lördag 9 januari 2010

30....!

Ja happ..då har man nu kommit in i 30 klubben, man vart gammal på en gång ;)
det känns inte nå annorlunda mot för igår, jag har inte blitt klokare, inte blitt smalare, inte blitt tjockare, inte blitt visare, inte blitt rynkigare mm. Så det kanske inte är så farligt att bli 30..eller?
Nå ja..skämt å sido, är inte så brydd.
Livet snurrar på som vanligt, Oscar har allt annat än sovit bra i natt =( så blir det när han inte bajat på flera dagar, då ser nätterna ut som denna, med lite sömn =( men han har inte grinat, utan bara vaknat och tjorvat..Nå, nu har han brakar ordentligt så det blir nog bättre nu.
I morron ska Oscar på BVC på 3månaders koll, OJ OJ ..REDAN 3 månader! men han ska även få vaccin så det blir 2 sprutor, en i vardera ben..stackars lilla killen.
Amanda börjar på dagge i morron, så SKÖNT! så får hon komma och leka av sig lite och vara med sina kompisar och inte bara hemma med mig och Oscar. Så får jag också lite andrum och slipper "bråka" hela tiden med en fröken som har grytlock stora som bilar i öronen.
Amanda är värre i sitt humör nu än tidigare, hon är så känslig och så uppsnoffsig så hälften vore nog. lyssnar med baken och tjorvar på mest hela tiden, hon är kärringen tvärt om.
Oscar han har inte än vänt på sig, börjar nästan bli lite orolig för han bara ligger på rygg när han är på golvet, han har nån gång kommit sig upp på sida men inte längre. Nå, det kanske kommer snart hoppas jag.
Men han har lyckats somna en kväll utan att jag var hemma. Var bjuden med Buketten gänget till Catrin på Tacos i torsdags. Det var kul att få komma sig ut sjäv en kväll och inte bara få hålla sig hemma med tissen i munnen på lilleman. Är lite jobbigt att det är det sista han ska göra är att snutta på mamma, även fasthan just ätit ersättning så ska han snutta på mamma. Vet inte hur han ska kunna somna utan mammas tisse för yutten kan han nån gång på någe konstigt sätt ta. Men oftast så spottar han ut den och är allt annat än glad om man försöker peta in den ;) Men han hade i alla fall somnat och det var så skönt att som sagt få komma sig ut en kväll och umgås och prata med andra för en stund. Blir lite ensamt när man går hemma själv hela dagarna, så jag uppskattar dom stunder som man får umgås och vara bara Mia för en liten stund.
Catrin har så fint hemma, skulle också vilja ha så fint hemma, men men.. försöker ju få sint fast på mitt sätt och lyckas väll inte helt bra, men det duger för mig =)
Ska nu ta och äta lite frukost, ta och gå till sängen och vila lite ett tag med Oscar för natten har vart allt annat än bra. Lite sömn = TRÖTT och så är det idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar