tisdag 24 augusti 2010

Lite av varje...

Jag har pysslat lite dom senaste dagarna trotts att orken inte biter på.
Är så trött att hälften vore nog men man försöker ibland ;)
Jag hittade denna fina lampfot på Fyndis för en 50-lapp, men den var dock GULD FÄRGAD och är det nått jag inte klarar av så är det gul på annat än på en del smycken.
Guld kan få dispans på nån mycket enstaka sak vid julem, men det är med mycket dispans ;)
Var i valet och kvalet om den skulle bli vit eller svart, sagt och gjort..den blev svart för jag hittade inte den vita spray färgen så då fick den bli svart. Men den vart fin och betydligt bättre än originalet, den hade en gräsligt ful liten lampskärm också, men den fick åka direkt i soporna.
Sen fick sig en brick och en liten zinkbytta sig en omgång av färg, men kan ju måla om den om man sen inte vill ha dom svarta ;)
I somras var vi ut på en "släkt" träff på Tunnskär.
Jätte trevligt och mysigt är det där ute, men..det finns ett men, och det är att det bara finns ett utedass att göra sina behov på, och är det nått jag INTE gillar är det utedass.
Trotts att Anders morbro har försökt piffa upp toan ;)

Sommaren har inte varit den bästa när det gäller vädret,
men denna dag var en riktigt fin sommardag med sol och värme =)
Barnen badade och humöret var på topp, trevligt sällskap och många glada skratt.
En toppen dag med andra ord =)
Trotts att sommaren varit si så där med värme och sol så känns det som att sommaren kom och for trotts allt. Vi fick en klibbig vecka med värme och sol om vart annat när vi var ner till huvudstaden på semester så det gjorde en mättad för denna sommar. Nu är hösten här med allt vad det innebär, och det är bara att inhandla diverse kläder och börja förbereda för vintern vad allt som där hör till.
Amanda har börjat på dagis idag efter över två månaders sommarlov. Och även fast det känns skönt att sommaren är över och hösten kommer så får jag även lite ängest, för det betyder att min lilla kille fyller snart 1 år och min lilla stora tjej fyller 5år.

Lilleman växer så det knakar, och pappa gör allt för att få honom på "sin" sida ;)
Här tittar dom i en traktor tidning och jag vet inte vad det är men lill killen tycker om bilar och traktorer redan ;) Anders har trånat länge på bilhyllorna i leksaks affären och velat köpa till Amanda, men våran dotter är en riktigt flickig flicka, där det bara gäller sånt som hon kallar tjej grejer ;)


Jag blev glatt överaskad här för ett tag sen då jag kom hem och det stod en STOR bukett med blommor och väntade på mig och inte nog med det så fanns det även en ny mobil telefon till mig också =) Inte illa att bli överaskad med en sånn sak på en enkel måndag..eller? =)

Nu till annat innan gumman ska hämtas från Dagis.

Kram

1 kommentar: