söndag 7 november 2010

Loppisfynd mm.

Jag har varit ute efter nya lampfötter till köket ett tag, var lite less på dom jag hade.
Så jag for på Expert och Ditt, visst hade dom sånna jag ville ha, men då kostade dom från 400:- och uppåt.
Lite väl dyrt om jag får säga, så jag struntade i dom och tänkte att det dyker väll upp "nån"
 dag ett par som jag vill ha, och som är betydligt billigare.


Men innan jag och barnen åkte hemåt, så tog jag vägen förbi Fyndis, och där stod dom ju, mina lampfötter =) Dock inte helt som jag egentligen ville ha, men gott nog för mig. Och för en mycket billigare peng. Så för 85:-/st så vart dom mina. Dock var dom brun/svarta med världens gräsligaste skärmar på. Så jag flirtade lite med min man att han skulle fara och köpa lite spray färg när han kom hem. Snäll som han är, var han och köpte vit färg till mig så jag kunde börja förvandlingen av lampfötterna =)

Och jag tyckte resultatet vart mer än bra, fast jag inte är nån lackerare ;)
Dom duger helt klart för mig att ha i mina fönster =)

En lite närmare bild på själva foten =)
Skärmarna hade jag sen innan, och dom passade ju fin fint till =)
 Denna lampa fyndade jag på återvinningen för 40:-
Det enda jag fick göra med den var torka bort allt damm och sätta en ny stickpropp, så var det bara att hänga upp den. Fint vart det med en lampa ovanför bänken i köket. Extra lyse tackar man inte nej till =)
 Gjort om i köksfönstren, satte upp andra gardiner, så nu går allt i svart och vitt i köket.
Lite förändringar skadar ju inte att göra ibland.
 Min fina matta jag har i köket, jag gillar stjärnor och har även en likadan matta fast i beige och vitt, som nu får bo i sovrummet =)
 Hittade på IKEA nya ljusstakar, som tyvärr syns så dåligt på bilden. Är så vitt och ljust ute att allt inne blir svart =( men det får gå... Kanske lägger upp en ny bild senare som det syns bättre på.
Tråkigt med så mörka bilder, men det syns ju lite i alla fall.
Ska sälja en del på Fyndis om nån vecka, är ganska less på det där lite gamla stilen. Dock har den följt mig genom hela livet för jag har redan som liten haft gamla strykgärn på rummet och till och med en gammal hö räfsa på rummet. Jag gillar detaljer av gammalt, men jag är lite åt det nya hållet. Jag gillar nog att blanda, lite gammalt och sen nytt, Har som ingen egentlig stil, utan gillar jag en sak så kan jag köpa den trotts att det inte ingår i nån speciell stil. Håller på att rensa bort en hel del, och jag ska stöka bland barnens leksaker också.
Ska sälja bort en hel del baby leksaker som gåvagn osv.
Man kan ju inte spara på allt.

Ha d bäst!

3 kommentarer:

  1. Vilket fint inrett hem du verkar ha!
    Kram Maria

    SvaraRadera
  2. dom kostade 100:- så det kändes lite onödigt att skicka tillbaka dom, men nu verkar dom passa, så alexander får ta dom,,,sega mia på att svara=)

    SvaraRadera