söndag 8 januari 2012

Sovrummet

Har fått sig en liten makeover =)
Jag har tapetserat fondväggen och bytt bort den mörka bruna fondväggen som jag en gång tyckte var så fin, men vart väldans less på att se. Och bytte till en ljus fin tapet som jag också fick till rena fyndpriset på Coop när dom reade ut tapeterna, fick ge hela 70:- för 2 rullar. Det är rena fyndet =)


Och så här vart det, och jag kan bara säga att jag blev mer än nöjd
Varit till IKEA för att köpa lite nytt till sovrummet, vill ju ha nått fint när man väl gör om, så denna tavla bla fick flytta hem till oss.
Lamporna jag har ovanför sängen kom fram så mycket mer när jag bytte tapeten, tidigare så passade dom inte riktigt in, men nu så är dom helt toppen.


Köpte en Orkidé i lila.
Detaljerna i sovrummet går i pastelligt cerist/lila. Blev så fint mot det vita och beiga som annars är där.

 Fick av mamma och pappa denna pläd som jag först tänkte ha i skoter pulkan, men som nu får ligga i sovrummet och pryda sin plats ;)

 Så här i helhet vart sovrummet, och jag är så nöjd med resultatet. Känns som att det hade nog inte kunnat bli bättre =) Fina tapeter, lurvigt fina mattor på golvet och jag känner mig allmänt glad och nöjd med resultatet

 Ibland vill jag ha lite färg på blommorna och annat, men oftast köper jag dom vita, för jag gillar det bäst.

 Så här såg sovrummet ut innan, eller ja, det var inte helt så här. Samma säng och sängborden men annars var det annat. Samma lampor som jag nu har hade vi innan jag gjorde om och bänken i fotändan stod också där


Köpte även nya murgrönor på det stora varuhuset till köket, som jag lindade upp på bågar =)


Sen så fick lamporna ovanför bordet i köket sig nya skärmar, jag gillar ju att byta och flytta om.
Det gör så mycket och allt blir som nytt =)
Men denna gång så är skärmarna nya, enkla släta vita. Dom passade fin fint i köket.
Ps. Amandas "prinsess" tomte som får stå i fönstret, man kan ju som inte ta bort den när hon är så stolt över den, då måste ju hon får ha den där ett tag i alla fall =)

Och tillslut så fick en till tavla komma sig hem, den hänger på sin plats i köket =)
Så jag var i torsdags jag och barnen till Happis och Ikea, Barnens Hus och Candy World där Amanda och Oscar fick leka ett tag, sen så var hela familjen idag igen till Ikea, då det fattades lite och Anders skulle komma med =)

Annars så är jag inne på min sista vecka på praktiken. Känns lite vemodigt att man nu blir arbetslös, men jag hoppas på att det kommer lösa sig ganska snabbt så man vet vad man ska leva utav.
Idag har jag och gumman haft en stund för oss själva då vi var på Bio och såg Lejonkungen i 3D, gumman gillade och tyckte att det var så kul att få komma sig på Bio och att få egen tid med mamma.
Tyckte också det var mysigt, och även så viktigt för gumman att känna sig att hon får all tid med mamma just för den stunden =)

Nu lockar sängen för det är en tidig morron för jag ska upp kl 05.00 ringer klockan då jag börjar kl 6

Hej svejs <3

4 kommentarer:

  1. Ni har så otroligt fint hemma hos er :)

    SvaraRadera
  2. jo dom är från em=) har kollat på dom tidigare och tyckt att dom var för dyra...=) du ska ju uppmuntra mig , inte säga att det kommer värre med 2 juh=))

    SvaraRadera
  3. jo det kan vi göra, är ledig på onsdag så kanske då?=)

    SvaraRadera