måndag 4 november 2013

November

Dagarna rusar och jag sitter nu här hemma igen och har en härlig ledig vecka.
Men veckorna man är ledig går alltid så fasligt fort att snart är det jobb igen och upp till lappmarkerna man ska. Men snart blir det andra bullar, då jag ska börja i Pajala ganska snart.


Dessa fina klossar, eller vad jag ska kalla dom har jag köpt på interflora här hemma.
Köpt Love, Kram och Lycka. Som jag placerat ut på passande ställen.


Båda barnen och gubben i huset har ju fyllt år så nu förra månaden och den är näst "dyraste" månaden på året är förbi, nu det är ett år tills nästa gång. Nu väntar vi bara på julen och klapparna till kottarna som ska inhandlas, vilket är ganska snart.
Får tigga önskelistan av dom båda så jag vet vad som gäller ;)


Var i pysslar taget idag, och målade om denna form/bricka.
Tog och spraya den vit, och torkade av den värsta mängden färg så den vart  lite flammig och fick den där lite slitna stilen, sen limmade jag fast servett på botten och en bit fram. Blev fint, men pillrigt  =)


Livet rullar på, dagarna rusar fram och snart blir man ett år äldre. Skulle ibland önska att tiden kunde stå still ett eller två år, för barnen växer så fort och rynkorna i ansiktet på en själv kommer smygande och hoppar på en, sen sitter dom där tills den dagen man kolavippar.


När jag åkte upp förra veckan och jobba, så svängde jag förbi Gällivare och Dollar store en snabb sväng. Var ute efter någothelt annat men där hittade jag denna fina ljusstake i stället. Vet inte riktigt vars den ska få stå, men någonstans kommer den att pryda sin plats =)


Färgklicken i hallen, fast egentligen så är tapeten jag har där kanske färgklick nog ;)


Köpte även ljuslyktorna på interflora. brickan var brun naturfärgad. Så jag spraya den vit och enligt mig vart det kanon och passar så fint på köksbordet.


Blommor fanns det på bordet när jag kom hem, inte illa =)


Lampan fyndade jag för 30:-, och ännu mer fynd vart det då mamma betalade den åt mig. Den var mässings färgad och jag fick ju en ide som vanligt att jag ska göra om den och att den skulle vara matt svart. For på OK, köpte färg och vips, vart den så här fin i stället. En helt annan lampa =)


Dom svarta ljusstakarna har jag också fyndat, dom var träfärgade och fick även dom bli svarta. När jag köpte dom fick jag betala hela 1:-/st nästan så dyrt det inte fanns nog med slantar i fickan när jag skulle betala;)
Så med enkla och billiga små medel kan man få det fint.
Är väll så när man är Estet i grunden, så kan man kanske se bakom det "fula" vad man kan göra så det kan bli fint =)
Gillar att pyssla, och önskar att energin skulle finnas bättre där så jag orkade med allt jag skulle vilja göra..men en sak i taget.

I nästa inlägg kommer det vara bilder på det jag bakade till lilleman och gummans  båda kalas.

Ha det bäst

Kramis

4 kommentarer:

 1. Kul & läsa ett nytt inlägg från dig. =))
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom kommer men glest! ;-)

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 2. Nice post and excellent language.

  For all kinds of Website designing & related works, contact Bytelabz

  SvaraRadera