fredag 22 november 2013

Smygpyntat med julen!

Hej hopp!
Jag har börjat lite smått med julpyntandet även fast det är en vecka kvar tills första advent. Men är man som jag borta och jobbar en del så är det bara att passa på då tillfälle ges. Annars hinner det bli jul innan jag hinner med ;)


Pysslat lite här hemma idag med lite av varje. Köpte lite smått som jag fixade till då jag kom hem efter min tripp in till byn då "farmor" skulle å klippa sig rantade jag och lilleman lite. Gillar dom här sukulenterna, sen är det ju ett plus att dom inte behöver så mycket vatten heller =)


Köpt mig nya siffror på butiken Handplockat här hemma som jag pysslade dit på ljusen till min adventsljusstake =) Ska lägga dit lite annat fint som bla mossa, men måste då hämta in alla jul prylarna som är i garaget först ;)


Köpte denna fina lilla "bängel" på återvinningen, nån där har sytt den. Och den sa lite försiktigt till mig när jag passerade den att jag skulle köpa henne =)
Så hon sitter i det lilla fönstret i hallen och vakar över alla.


En vit Amaryllis har också fått flytta in. Satte den i en gammal glasburk som fick lite piff.


Ska nu på söndag blir det upp till lappmarken en sista gång, för på fredag så går "flytt" lasset mitt Pajala och jag ska ju som många redan vet börja jobba i Kaunisvaara. Blir en ny utmaning att se fram emot att komma dit. Så bakat fika har jag som jag ska bjuda på jobbet, kommer ju inte jobba mer med dom uppe i Pitkä, även fast vi kommer vara åt samma företag.


Köpt mig 3 st julstjärnor som jag tycker är så fina, jag fick tre för två. Så jag får mig en upp till mitt bo uppe i Pajala också  =)

Blir ett kort och tråkigt inlägg..men mommo (mamma) kom just så jag ska surra med henne.

Kram

3 kommentarer:

 1. Kram :-) Vad menade med att de behöver lite vatten, var det en peak eller ? ;-)

  SvaraRadera
 2. roligt med inlägg=) fint allt var, som vanligt, Kör försiktigt på söndag=)!

  SvaraRadera
 3. Ku och läsa ett blogginglägg från dig. Som vanligt pyntar du fint. Mkt fint.
  /Elin

  SvaraRadera