måndag 23 december 2013

God Jul

Jag ska börja med att önska Alla en God Jul!
Hoppas ni kommer få en bra jul vare sig ni firar den stort eller litet.


I år har jag inte orkat med så mycket julpyssel som jag velat men lite juligt har vi hemma trotts allt =)


Jag har jobbat en vecka nu och är ledig fram tills måndag då jag ska upp för en veckas jobb igen. Tycker tiden går ganska så fort, det var ju nyss sommar och nu redan snart slut på detta år.


Fick mig en fin plantering av mamma när vi var till Luleå och träffade tomten där ;)


Jag gillar rött med vita prickar, därför diggar jag dessa svampar väldigt mycket =)
Eller jag gillar det mesta med klar färg i botten och prickar.
Har som inga tomtar framme mer än på barnens rum, dom har fått alla tomtarna. tycker det är finare med lite annat juligt i stället som hyasinter, mossa och flugsvampar ;)


Så några hyasinter finns det lite vars stans. Tycker dom är finast innan dom slagit ut, men även fina då dom håller sig korta och knubbiga (som mig själv ;)


Jag har ju bestämt mig för att byta jobb. Inte alla som har "lyxen" att ha ett tillsvidare jobb och som även sen blir erbjuden en ny tjänst. Känns ganska kul att det finns fler som har fått upp ögonen för mig inom jobb världen. Så den 3/2 kommer jag att börja köra gruv truck åt Northland. Ska bli spännande och se om jag valde rätt. Men både lönen och skiften gynnar mig mer så därför det valet.


Tomten har tydligen hittat hem till oss också i år, så det finns en och annat paket under våran gran. Så hoppas man har kunnat bocka av något från kravlistorna som skickades till tomten ;)
Alla klapparna har varit klara ganska långt innan jul, men kom på att två "tillbehör" till en julklapp är missade så jag ska försöka ta mig ut i hysterin för att fixa dom.


Amanda for till en kompis och leka, Oscar har varit med farfar ute i skogen och åkt skoter.
Jag har försökt göra ett försök till att göra en sista städning. Så tvättmaskinen snurrar, torktumlaren mullrar och jag sitter nu här i stället. Kändes mycket roligare ;)


Livet för mig är ganska upp och ner. Men försöker hålla huvudet ovanför vatten ytan så man inte drunknar. En och annan kallsup får man efter vägen, men dom kan man leva med men om man väl drunknar så finns det ingen återvändo. Men allt kommer säkert att ljusna sinom tid


Oscar har gjort världens finaste Lucia på dagis, tomten framför med ögon och näsan på sniskan har nog Amanda gjort när hon var mindre. Ganska gulligt att ha kvar.
Nepp hepp! Nu ska jag ta och åka in på byn och se mig omkring.
Pausa i städningen och bara fara och strosa runt.

Ha det bäst alla glada
Kram

1 kommentar:

  1. 1000 kramar till dig Mia!!!finns alltid här, hoppas du vet de;) hoppas ni får en bra jul...<3

    SvaraRadera