söndag 25 april 2010

Lite av varje!

Jag vet att det är läääänge sen jag skrivit nått men jag har inte haft vare sig lust eller tid att skriva och lägga in nått roligt här. Har en massa projekt som att sy nya gardiner till köket, sy till tyg för garderoberna, målning av bokhylla, hyllplan, renovering av 2 stolar mm..men jag finner inte orken eller energi och inspiration till d. Finns som ingen ork kvar att pyssla och dona efter man gått igenom en dag med barnen..jag orkar nätt och jämt igenom dagen med allt vad som där hör till. Så pysslandet går d väldigt sakta med!
Men som sagt, tid för mina troll har jag ju och den räcker inte längre. Nu har Oscar börjat röra mer på sig och har till och med börjat åla idag så snart kommer det vara full fart på honom.. Eller det har redan börjat för jag testade gå stolen idag också =) å den åker han omkring i och stuttsar och har sig. Han verkar gilla den och tycker det är kul nu när han kommer upp en bit från golvet ;)
Sen har Oscar också börjar få riktig mat, eller mat i pure form så klart och han äter bara ersättning på morron eller natten om han skulle vakna och vilja äta då, annars så har jag kunna byta ut måltiderna så han klarar sig bättre och är inte lika hungrig =) Men jag kan ju inte annat än säga som så att det är mycket besvärligare nu än när jag ammade honom eller när han åt bara ersättning, nu är det så mycket mer man måste fundera på. Men allt i utvecklingen är bara kul =)
Så det är smällar man får ta =)
Gumman min gör ju allt för att testa sin mor, jobbigt och inte alls kul vill jag lova =(
Såpa i öronen och göra precis allt för att jag ska reagera och morra. Varje dag säger jag till mig själv att jag ska inte explodera och jag ska inte morra, men så kommer man dit och tillslut så tappar jag humöret och sprängs..morr..morr!
Men det är inte bara gorm och tjorv, hon är ganska mysig också min lilla sessa som här på bilden visar upp sin fina sommar klänning.. Ps ( hon sitter som en modell ;)
Lilleman sitter själv utan stöd, han ålar, han äter mat nu, han hoppar runt i sin gå stol, han sover bättre men dock hållt mig vaken en del dom senaste nätterna =(
Allt går så fort och allt händer på en gång när det väl händer, och jag som var orolig att det inte kommer hända nått med honom för han var inte intresserad av mat, inte av att vända sig mm mm, men nu så gör han allt och lite till. Han är inte en bebis nå mer min lilla kille, eller jo än ett tag men spädbarns tiden är över och kommer aldrig tillbaks. Snart är han stora killen och jag måste gå på AF och börja söka jobb..och jag som just nu känner att jag vill vara med mina barn, men man måste ju jobba.
Och på tal om jobba så ska jag jobba en hel vecka på buketten i sommar ;)
Ska bli kul, men bara för d så kommer d vara sommaren bästa vecka med sol och värme (skrattar) nå! jag får ju jobba med Evelina i alla fall när nu dom andra är på semester.

Hurtig har jag allt vart idag, jag tog lilleman med mig och promma till Kalix.
Skönt och man fick mycket frisk luft =)

Ska försöka göra lite pyssel och lägga ut, men det tar tid..Den som lever får se!


Kram

1 kommentar: