lördag 5 maj 2012

Lite pyssel


Barnen har fått sen ett tag tillbaks denna byrå som jag målat och fixat till, eller vad man kallar det att ha papper pennor och annat i. Och det brukar vara en massa som ligger på hyllorna som jag ledsnat så på att se på.


Så jag gick och rotade bland tygerna jag har och bestämde mig för att vara lite kreativ.


Mäta,sy, nåla och morra lite, sen vart det ett litet draperi som kommer att gömma "bråtet" som kommer ligga bakom. Ska bara åka i morron och köpa korgar på coop som barnen kan ha sakerna i så blir det kanske lite ordning på torpet =)
är ju inte så länge tills jag ska börja jobba, och kommer jobba kanske hela sommaren på Billerud och om det passar lite på Buketten också.


Jag kunde bara inte motstå att köpa dessa på Buketten. Det fanns flera olika formar och även i lime.
Hade svårt att bestämma mig men till slut så vart d dessa.
Hade inte plånkan styrt en massa så hade jag kunnat köpt av dom andra ugnsformarna också, men man får ju inte allt. Man måste ju välja och prioritera ibland.


Har blivit så sugen på att baka nått gott till helgerna och denna helg vart det en banan och kolapaj.
Ganska god men den slår inte den med after eight. Den är bäst än så länge =)
Och när vi har slutat med fredags chipsen så kan man baka nått gott i stället och ta en bit av. Inte lika mycket konstigheter som i chipsen =)
Men när det är Mello, har jag lovat Amanda att vi ska köpa ;)

Köpte en liten "gumma" till gumman, tycker dom är så söta. Och jag vet ju att min gumma gillar rosa så det var lätt vall av färg, denna finns också i andra färger =)

Har varit på Lions Loppmarknad idag som är 1 gång/år, och köpte mig 2 trasmattor som jag kanske ska ha på balkongen, eller så tvättar jag upp dom och har inne nån stans..dom var i så fina färger =)
Sen vart det en lastbil till lilleman, men till gumman så hittade jag inget alls, och det var mest bara skrot, så hon fick den lilla gumman å bilden..för min prinsessa är det millimeter rättvisa som gäller!
SUCKAR! Hon får inte jämt fast lillebror får, men denna gång så fick hon för att hon är sjuk med vattkoppor. Som tur är snart helt torkade, så det går framåt.
Lilleman har ju haft för ett tag sen så det var bara gumman kvar och nu snart är det ett minne blott för henne också =)

Nu till TV soffan, mår som en amöba =(
Vet inte vad d är, men illa som tusan mår jag, och NEJ! inga nya barn på G, jag har nog bara ätit nått som magen inte gillar =(

Tjing!

2 kommentarer:

  1. det är bara komma=) du behöver väl aldrig fråga...=)

    SvaraRadera
  2. jo, dom är väldigt lika, eller alexander såg ut som hon när han var lika liten=) verkar gå trögt med våran prommis, vi får styra upp det nån dag när vi hinner...=)

    SvaraRadera