onsdag 17 februari 2010

Städat och Pyntat

Mitt Jotex paket kom i veckan och mina fina kuddfodral fick jag samt en matta till köket. Beställde även gardiner och en duk men det kommer inte förän i April..man får inte vara helt sugen på dom sakerna när man får vänta så länge..nå ja! fick även mattor som jag beställde till hallen uppe och nere..men hm..börjar ångra mig, finare med trasmattor än dom där med gummi under, så dom åker nog tillbaks.
Idag har jag städat, pysslat och pyntat.
Jag har farit fram och ändrat på dom få möbler som går att ändra på ;)
Från min hylla i köket, där det finns ett och annat ;)
Fyndade oljeflaskan på fyndis för var det 10 kr. Billigare kan det ju inte bli ;)
Ett av mina nya inköp som jag gjort. Fastnade för denna fina ljusstake som jag hittade på EM, när jag gått och kollat på den ett tag så slog jag till och den blev min, nu får sen stå på den svarta låga bänken som jag haft i hallen och som nu har fått flytta in i vardagsrummet i stället.
Man kan kalla att jag FYNDADE dessa burkar, dom mindre kostade bara 19:-/st och sen stora burken var det 65 eller 69:- från EM Den stora burken rymmer en stor påse med skorpor så den är inte liten..kan inte säga annat än kanon pris =)
Denna fick flytta ut i hallen, fint vart det och bra så man kan förvara lite ytterkläde som vantar, mössor mm till barnen och sig själv. Amanda sa att det blev så fint mamma nu när du har gjort så här =)
Kul att nån annan uppskattar att man städar och gnor i bland..mammas söta gumma!

Annars så har jag ett projekt som heter måla en furu hylla, jag har kommit så långt som grundat den och där sitter jag fast,men så småning om kanske den också blir klar..Även fast man är hemma så har man inte så mycket tid till allt möjligt med två barn hemma i huset..så därför blir det inte så mycket pyssel och pyntande. Man får göra sånt som man hinner, typ laga mat, mata, diska, ta hand om trollungarna..och sen är dagen slut.. men nu så har jag försökt ta mig tid när jag ändå städade.

Nu ska jag återgå till mitt ständande medans lilleman vilar, sen ska vi hämta pappan i huset från Kalix för han har vart och rantat till Stockholm en snabb sväng. Han for igår och kommer hem idag =)

Hej så länge!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar