söndag 12 april 2009

Påsken 2009

Annandag Påsk..måndag och i morron är det jobbet som gäller igen. Känns ganska motigt, men det måste ju gå. Solen har ju inte lyst så flitigt dena påsk, men vad gör väll d. Har haft ganska kul i alla fall mer eller mindre.
Var igår på en SUPER trevlig myskväll hos Helena, det var Helena, Evelina och jag. Vi såg på skräckfilm, var ganska konstig och jag hängde inte riktigt med i filmen och den hade ett ganska konstigt slut. Men mycket skratt och mycket surr gjorde kvällen till en mycket rolig kväll :)
Vi har varit ute i skärgården i dagarna två, sov över och badade vedbastu. Kan inte påstå att jag sov som en dröm, men det funkade. Får ju vara uppe och ränna på dass och sovstugan är en bit från toan om man säger så..men även det funkar när man måste. Gumman vart besviken när vi inte skulle tillbaks till stugan efter hennes och pappsens skotertur. Hon somnade tydligen och vaknade upp nere på holmen och det var inte uppskattat när hon trodde att hon skulle vara tillbaks på stugan..men efter en stund var allt bra.
Var igår också till mamma och pappa på middag, vart rökt Aborre & Lax, Så gott med Aborre, men sablarns vad ben ;)
Här nere kommer lite påskbilder på gumman så klart..


Gumman på "skoter" tur :) med munnen full med karra!

Fina damen sitter och får sig lite mat, var bara tvungen att fota för det såg så gulligt ut när hon satt med benen i kors ;)

Och här har vi påskens finaste gumma (enligt mamma)
Ha det fortsatt bra..
Kram


1 kommentar:

  1. SPUER =) hihi jo det var super...fina kort på amanda, skickade en bild på alexander igår när jag fick kortet på amanda, men det tjorvade så så jag glömde fråga om det kom fram...aja, cs imorrn, ska ut och arbeta i solen,ska ta ut utemöblerna... pizza utomhus till lunch=)

    SvaraRadera