torsdag 30 april 2009

VED

(Bilden är från sommaren 2008)
I STORA lass är denna helg kantad av..SUCKAR!
Ska kapas, travas, staplas och allmänt jobbas, mamma och pappa kommer och hjälper till med att stapla eller nått. Finns ju en del att göra, så det finns nog jobb åt alla.
Men jag gör det jag orkar, vill ju inte slita så det händer nått med den lilla som är i magen.
Sen måste ju nån vara mer eller mindre med gumman, nog för att hon klarar sig själv större delen av tiden. Grillade Hamburgare blir det till lunch, är som en stående meny vid vedhelgen ;)


Ringde i veckan och bokade UL och ska få komma den 13/5, spännande men ganska skrämmande. Skrämmande på det viset att jag är rädd för eventuella fel, men hoppas på det bästa.
JA...JA...JA! Jag vet, man ska inte tänka så, men jag kan inte låta bli att vara orolig och fundera, jag bara är sån (inget man kan göra nått åt)
Men samtidigt då jag ska göra ett UL så ska jag träffa en spec. läkare ang ämnesomsättningen för det skall väll kollas lite extra i fall det skulle vara nått. Har ju haft ganska STORA problem med den, men som tur är det senaste året utan medicin så har ju allt vart bra och plus att jag nu är gravid så är allt bra ändå =)

Valborgs var det igår, jobbade till strax efter 16, vi hade kunder till efter stängning =( ganska jobbigt när det kommer in kunder som bara ska titta efter d att man stänger. Men nått man helt enkelt får på köpet när man jobbar i butik. Var sen och snabb handlade, vart inte så mycket vettigt i den korgen för jag kände att tiden inte fanns. Var sen ner till Holmen där det vart grillat till middag, kändes som att man kastade i sig maten och klädde sig sen för att fara ner till udden för att kolla när brasan skulle tändas, sen hem. Vi pysslade lite på gården och gumman började cykla, det var som att knäppa med fingrarna så for hon iväg och trampade som bara den =) så nu har trehjulingen fått åka till mommo och moffa och skall magasineras på vinden tills nästa lilla knatte kanske ska cykla på den =)

Ska nu börja göra oss klar för en hel dag ute i solen, den lyser och visar sig från sin bästa sida. Ganska skönt det, för allt skulle ha varit så mycket jobbigare med en dag full av regn och blåst.

Ha det bäst.
Kram

1 kommentar:

  1. Spännande...va kul=))vad mer behövs för att du ska fatta att de e nå där inne?=)

    SvaraRadera