tisdag 20 oktober 2009

Lilla Lillebror.

Nu har man börjat komma sig in i en vardag men inte kommit sig in i några stående rutiner, men sakta och säkert kommer man sig in i den vardag som kommer att vara här hos oss i våran lilla familj. Lillkillen är mer och mer nöjd och verkar hålla sig på maten han får. Han hade ökat lite i vikt också så det visar ju att han får mat..och det är inte brist på den varan ;)
Var igår på BBVH på en läkarkontroll och allt var fortfarande bra med lilla Oscar =) ögonen fick läkaren också kolla som dom inte fick göra på BB. Sen tog dom det där dumma onda PKU prove´t, så stackars lilla gubben blev stucken i handen =( men det gick bra med lite muta..sockerlösning och mammas finger i munnen ;)
Var sen och handlade och var också in på jobbet en sväng för att visa upp våran lilla prins =)
Dom fina blommorna från jobbet som vi fick =) Vi har också fått blommor från Anders jobb..alltid roligt att få blommor. Är ju inte så ofta man får det. Idag kom det också ett kort från Anders farbror och hans fru där dom grattade till gossen =)

På väg ut på en tur med vagnen, Oscar trivs ganska så bra i vagnen så det känns ju skönt..då kan man ju ta sig ut på promenader i friska luften. Idag var det inte lika roligt tydligen, men det vart nog lite för mycket kläder på för han vart mer nöjd när kläderna åkte av hemma. Ringde BVC idag och vi ska på första besöket på tisdag nästa vecka..så det ska bli spännande och se hur mycket han ökat tills då i vikt. Han suger ur mig mina kilon och öka i vikt själv men inte i kilon ;)

STOLT storasyster som fick putta vagnen när vi var ut på en promenad, i bakgrunden syns lite av bygget som man får stå ut med på gården..det blivande garaget som står halvfärdigt. Bråte och skrot över hela tomten..men det blir bättre med tiden. Men det har varit ganska mycket för gumman den senaste tiden så hon har gått på högvarv, vart aningen tvär och kärringen tvärtom till och från =( men det blir nog bättre med tiden när allt fått lugna ner sig och vi kommit oss in i vårat nya liv alla 4.


Annars så lever vi ett riktigt familjeliv här hos oss, man hinner inte så mycket om dagarna mer än amma, byta blöjor och ta hand om barnen. Men det är ett kärt besvär om man får säga så. Sova blir det ju också sämre med, men i natt har Oscar haft lite längre uppehåll mellan maten så jag har fått sova lite mer än tidigare nätter. Och sen har jag lyckats med att vila en stund på dagen idag och igår..man blir aningen trött ;)
Ställde mig på vågen idag..Oj oj..hade gått ner ca-10kilo så det är bara resten kvar nu då ;) men det får komma sig bort i sin egen takt, det försvinner när det gör det helt enkelt.
Idag fyller min lillebror 27år, så han är inte så liten men han är ju min STORA lillebror i alla fall.. Så GRATTIS på födelsedagen =) vi skulle få komma och gratta honom nån annan dag för hans svärfar fyllde tydligen 40år idag så dom var och gratta honom.
Mormor var förbi idag med en present från deras granne, lite kläder till Oscar på tillväxt och gumman fick ett diadem och halsband så hon en present hon med =) Av alla som vi fått presenter så har dom vart och handlat på Kids and Teens, och ingen av dom har köpt samma. Finns ju inte så stort utbud men ingen har gett likadant =) vilket är så bra för jag gillar inte att byta eller lämna tillbaks. Alla har gett så fina kläder som kommer sitta fin fint på Oscar när allt passar så småningom. Men som han äter kommer han kunna ha kläderna ganska snart ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar