lördag 28 februari 2009

MAGSJUKA!

Gumman har gått och fått magsjuka :(
HUGA...säger jag bara.
Har vart och jobbat idag, gumman och Anders har varit ute med skotern en sväng. När dom kom hem så klagade gumman på magen och bangade lördagsgodiset som jag hade köpt, och när en liten godisråtta bangar godis är det nått som är fel.
Och det visade sig att det kom till slut efter en stund, så medans gumman satt på toa kom det från munnen också...inte kul att ta reda på, men man måste ju.
Så vi blir hemma nu i några dagar, tror inte på dagge förän tidigast ons, och jag ska vara hemma med henne för det finns ju ingen annan frivillig som vill vara hemma.
Som i måndags var ju gumman med faffa hela dagen för att hon hade lite feber, men alla flyr som fältet när det är nån som har magsjuka...skulle jag också göra.
Gumman blir oftast sjuk på helgen har jag märkt, och nu ligger hon i soffan och kollar på lite bompa under en filt.
Hoppas bara att man slipper magsjukan i alla fall, vill bara inte kräkas (Finns inget värre)
Läste ju i Camillas blogg (mitt ljuva hem) att hennes lill kille hade magsjuka, och en annan mamma till en kille på Mandis dagis var in i dag på jobbet och sa att han hade magsjka. Jag skyndade mig att tvätta händerna när jag var klar ;) allt för att slippa. Men när man kommer hem så har man själv en liten gumma med magsjuka :( Nå ja..bara bita ihop och göra d bästa av allt.

Nå ja..ska strax äta middag, men vi blir bara två som äter i kväll.

1 kommentar:

  1. Åh. Krya på er!
    Hittade hit via en annan blogg och komemr gärna tillbaka.
    Kram Lallis

    SvaraRadera