fredag 14 augusti 2009

Fredag hela dagen lång.

Amanda gillar verkligen att sitta och baka med modelera =) här har hon gjort två hjärtan till mamma..
-Det var snällt Mamma (sa gumman om sig själv) så här är det 2 hjärtan gjorda med kärlek till "tjocka" mamma..ganska så gulligt =) Hon satt senast idag och pysslade med denna lera i nästan 2 timmar medans jag fick sitta ner en liten stund och kolla på Unga mödrar som jag hade spelat in. Var ju på Bilbingo igår med Helen, men vinst.det vart inget av d. Jag brukar aldrig vinna..nå..men det var ju kul att umgås ett tag med Helen och få göra nått annat för en stund. Var ju på en cykeltur med gumman igår och vi hamnade hos Moa och Adrian, så gumman lekte med dom och Nora och jag satt och grunnade med herr och fru Berggren ett tag
Ska ju äta kräftor i morron, jag, Erika och Helen. Elins skulle också komma förbi även fast det inte kommer slinka ner nån kräfta genom hennes mun ;)
Gumman sa idag efter att jag fått en kram -Mamma! Du är den bästa mamma i hela vida jorden
Sånt känns med värme i hjärtat på en mamma som ibland känner sig usel, så då vet man att hon verkligen älskar mamma..min lilla snuttis.
Det finns en bild hemma hos mamma och pappa på mig när jag var ungefär i gummans ålder då jag satt och "badade" bastu (utan värme) med samma linne som gumman har på sig på bilden. Jag är nästan säker på att det är samma linne, men i alla fall så tog jag ett kort för att se om vi är lika varandra, men har inte hunnit med att kolla om så är fallet. Alla säger att hon är så lik mig och det är ju hon till den större delen, men lite pappa finns det allt i gumman också =) i alla fall när hon surar ;)

Var till Boden och Luleå i tisdags med mommo, gumman föll så hårt för denna ballerina kjol på Lindex att hon inte kunde släppa taget om den. Hon skulle kunna ha på den dag som natt om hon fick. Medans jag kollade på kläder till gumman och bebben i magen så kommer Amanda och säger med kjolen i handen
-Mamma, den här är så nygg och kommer flera gånger fast med olika färger och säger att -Mamma, den här är nygg och den här är nygg.
Sen hittar hon ett par leopardmönstrade tights som hon också tyckte var nygga ;)
Så det slutade i alla fall med att gumman fick denna kjol av mommo, och STOLT..det kan man verkligen säga att gumman är över denna kjol.
Det första gumman letade efter på morron idag var just denna kjol, hon blev besviken och man hörde verkligen på rösten att hon ville ha denna kjol. Men när det hände en liten olycka igår så fick den åka in en sväng i tvättmaskinen så den har fått vara på tork under dagen, men oj så det kliade i fingrarna och hon ville ha den fast jag sa att den var blöt, men det tyckte ju inte gumman att den var ;)
Hon hade den på sig hela gårdagen också och till och från på onsdag också..skratt!Ja ha..Annars då..
Semestern är snart slut, fick ett samtal om att komma och jobba till veckan, så det blir att ta på sig jobbar skorna och fara på jobbet. Men jag kommer inte jobba heltid så det ska nog gå bra, får jobba det som finns att jobba, tiden kommer ju kanske gå lite fortare om man har nått att göra om dagarna. Så gumman ska få fara på dagge och hon verkar längta dit, var in en sväng idag för att lämna hennes tider då ville gumman knappt komma med, hon ville leka med det ena och det andra. Så det kommer ju inte vara nå problem att lämna henne på dagge igen efter sommar ledigheten =) Nå..hon behöver få komma och leka med lite barn och komma ifrån mamma och pappa ett tag om dagarna. Sen får man ju längta efter lilla skitungen själv också ;)
Så HELENA..se upp för NU kommer jag tillbaks en liten sväng i alla fall =)

Ska ta och gå en liten promenad så gumman får cykla lite, tänkte försöka komma mig ut och röra på mig lite. Men det har börjat bli ganska tungt att promenera..men jag ska ändå ut en liten sväng så tjurig som jag är ;)
Kram för nu.
Ps.Helena..Jag ser fram emot att gå ut och äta med ER brudar om det blir av sen när lilla Evelina kommer hem igen =) man får ju alltid skratta så ini nordens tillsammans med Er, kan ju inte påstå att man får ha tråkigt ;)
Och nu kommer det ju en uppdate på bloggen också ;) Ds.

1 kommentar:

  1. hihi jag med;) tror hon kommer den 24:e måndagen...så vi får boka upp henne direkt...och gissa vad det bästa är???DU E TILLBAKA=) då blir det fika på måndag=))

    SvaraRadera