torsdag 20 augusti 2009

Luleå

Idag har vi vart till Luleå och rantat lite, hittade lite åt gumman och sen en byxa och en body till lilla bebben i magen också. Som jag har letat efter nått neutralt som både en liten tjej och en kille kan ha som inte är beige, vitt eller liknande. Hittade dessa på KappAhl och så kunde jag inte låta bli att köpa dom =) nått nytt vill jag ju ha till kotten sen får man köpa mer när han/hon kommit ut. Får väll stanna på vägen hem från BB och inhandla nått killigt om det skulle vara en kille ;)
Gumman fick av fammo en huvtröja,ett par byxor och en mössa, sen köpte jag en tröja, klänning och en vinterjacka och byxa. Åt mig själv köpte jag 2 långärmade toppar och en kort ärmad och en sjal som jag tillslut inte kunde motstå på H&M. Ska beställa lite kläder till gumman från H&M för jag ides inte köpa så mycket och jag kunde inte hitta de som fanns i katalogen heller.
Gumman fick en liten överraskning i form av mer lera och en målarbok, gissa om det var en fröken som var nyfiken på vad som fanns i påsen ;)
Har också varit på AF och på Försäkringskassan idag och gjort klart, nu är det sen bara en massa papper att fylla i och som skall skickas in. Nå ja..var sak har sin tid.
Ska i morron och jobba som det verkar i 2 timmar på em om dom inte ringer och säger att jag inte behöver komma..så det återstår att se, men än har dom inte ringt så det blir att fara och knega en kortis i morron.
Nu är det dax för middag, plättar står på menyn.
Kram och hej svejs


2 kommentarer:

 1. ok=) men vi kan ju kanske ta det tis då? för jag e ju ledig då, fast då jobbar ju du, men vi får väl ta nån av dagarna då.vad gullig hon är=)

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Förstår att du liksom jag går i väntans tider, när ska ditt lilla pyre anlända?
  Mitt är uträknat till den 16 sep så jag håller på och "boar" för fullt här hemma..

  Kram Evelina

  SvaraRadera