fredag 27 mars 2009

Fredag


Sötaste gumman busar, här dansar runt till britney Spears och Womanaizer, samt att hon klättar upp på stolen å bänglar..hon kan gå runt och sjunga på den låten ;) är ju inte ordagrant men man hör att det är den låten..ganska gulligt.







Fick ju en bukett med blommor av gubben i onsdags :) så här fin hade Helena (på jobbet) satt ihop. Men jag kunde inte annat än ifråga sätta varför han hade köpt blommor och tycka.. -men det var väll onödigt ;) dum som man är..(skratt)







Jobbar ju i helgen så det känns inte lika skönt att det är fredag idag. Jag jobbade bara till kl 14, var och hämtade gumman på dagge och sen åkte vi in till kalix för att handla. Men det hade vart roligare att fara utan gumman. Aningen trottsig och jobbig fröken hade man med sig in på Coop som bara bråka, grinade och kunde dra till ett skrik här och där. MORR..men det är väll bara att gilla läget, bita ihop och bara gå vidare fast folk glor som att dom aldrig sett nått sånt innan.

Nå ja..det är över för denna gång och nu sitter gumman och kollar på Bompa.

Anders är och skruvar (så konstigt) det är hans andra kvinna brukar jag säga, men det är väll bara å gilla d också..suckar.. Nå inte så illa..men tråkigt i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar