söndag 22 mars 2009

Söndag & fynd

Söndag hela dagen lång, och idag har vi inte gjort så mycket nytta alls. Men jag och gumman har varit till Kalix en sväng och var med mommo på folkan och kollade vad som fanns på loppisen. Fyndade inget alls, för det fanns som inget att fynda helt enkelt. Men jag har fyndat annat i stället :) Har ju blivit så kär i tyget som finns på My Home (liknande som första bilden nedan) men tyckte att 149:-/m var lite väl mycket. Kollade i Jotex katalogen hos mamma och hittade som sagt ett liknande tyg för under 50:-/m :) kunde inte bli bättre. Men då kom ju smällen, jag behövde 3½ m för att få så det räcker till köket med längder och hissgardin. Men det fanns bara 2m kvar annars hade jag fått vänta till mitten av maj :( men jag tog dom och ska sy gardiner till sovrummet i stället och ha en rosa typ rak kappa bakom längderna. Kommer bara blir såååå fint..längtar bara tills dom kommer.

Men då fick jag komma på annat, och fastnade så för detta tyget också ;) så jag ska sy hissgardin och längder till köket av detta i stället (tyget nedanför). Och det bästa av allt var att det inte heller kostade så mycket. Kommer bli så somrigt och fint. Känner att jag vill ha in lite färg nu till våren sommaren. Så det blir nog bra. Skulle egentligen ha den blommiga till sovrummet men det får bli tvärt om för jag vill inte vänta till i Maj innan jag får tygerna som jag skulle få vänta om jag gjort som jag skulle från början. Blir nog fint vilket som..

Sen så när jag nu är i prickig träsket hittade jag på Stoff och Stil detta fina tyg i turcost som nog kommer att passa super i vardagsrummet tillsammans med mina vita gardiner nu i vår sommar. Jag ska sy hissgardiner av d också. Längtar bara tills alla tygerna kommer. Ska bli så fint (tror jag i alla fall) men med vita band och min knalligt blå soffa blir det nog fin fint. Så för 600:- med frakter så egentligen 500:- fick jag gardiner till vardagsrummet, sovrummet och köket. Är ganska så nöjd :) hade jag köpt d här hemma hade jag bara nästan fått gardiner till köket som då skulle gått på nästan 400:- så med en liten plånka så får man beställa i stället.


Igår lördag var vi till Leos lekland med gumman, jag var också ute på G efter ett par byxor, men jag hittade bara ett par mjukisbyxor typ...inte alls vad jag egentligen var ute efter..men men..det kommer ju fler tåg och jag ska ju fler gånger till Luleå :) Gumman fick välja om hon ville fara och leka eller fara ut med skotern, och hon valde konstigt nog att fara och leka ;) Så Leos blev det, för det bestämde gumman sa hon ;) Efter en stunds busande och lekande så randade vi lite innan resan hemåt begav sig. Vi hade ju i planerna att fara och bada, men jag hostar och är snuvig, gumman snorar och Anders har också blitt snuvig. Då ides vi bara inte fara på någe bad. Men gumman hade ju kul i alla fall...och det är allt värt.

Något kul som gumman frågade Anders idag var... -Pappa! Har du en bäbis i magen? Anders svarar - Nej pappa har bara ätit mycket mat...man kan bara skratta åt d ;) där fick gubben så han teg. Skratt :D pappsen kanske skulle ta i tu med träningen igen kanske! Nå ja..det var kul just när hon frågade. Barn kommer med alla konstiga frågor, dom undrar ju dom små liven :)

Nepp..nu är det dax att avrunda för denna gång.

Kram


2 kommentarer:

  1. Äntligen som jag har väntat på en uppdatering=), här har de varit lite halvsjukt med..så jag och alexander har fått roa oss själva idag men de gick ju de också=)vad vårigt och fint du kommer få..är avis på dig som kan sy...får ju inte ens in så tråden blir rak=D krya på er hela bunten så cs vi imorgon ...hela 2 timmar...

    SvaraRadera
  2. Hej! Kul att hitta hit! Gratulerar till dina tyg-fynd! Snyggt & billigt, kan inte bli bättre :) Ha det bra!

    SvaraRadera