torsdag 19 mars 2009

Snart Helg!

Jippi..snart helg och man är ledig :)
Vi ska kanske fara till Boden och bada med familjen, känns som att vi inte gör nått tillsammans så det var Anders ide att vi skulle fara och bada... tänkte också kanske fara förbi storheden i luleå för jag skulle behöva hitta mig ett par byxor och kanske nått annat snyggt. Förstår inte att kläderna krymper i garderoben...måste vara nått fel ;)
Till Piteå ät det så långt..så vi tänkte att till Boden är det ju närmare, så vi kanske åker dit för att bada lite, återstår att se hur formen är. Har ju åkt på en dunderförkylning, täppt i näsan och nu börjar hostan :( gumman snorar också, men nu började gubben också att han kände sig förkyld och blir han snuvig blir det inte att göra nått...av nån konstig annledning så blir dom av det manliga könet alltid sååå sjuka när dom blir sjuk, något som man kan tycka är konstigt. Själv får man fast krypa på alla fyra för det finns ju nån i huset som inte uppskattar om man inte orkar med henne ;)
Gumman somnade redan 19.15 igår tror jag det var, hon hade en välldigt tidig morron igår och vaknade nån gång mellan 5-5.30 INTE UPPSKATTAT vill jag lova.
Men idag så sov hon ju tills kl 6 i alla fall, alltid nått. Man får inte vara så kräsen, för sova..det får man göra i graven och om man har tur på söndagar ;) är min sovardag då :)

Sitter nu och kollar runt på datan efter min gormé lunch på hårtbröd med salami på, gumman sitter i köket och läser sin bamsebok och tjuvöppnar skafferier för att få sig Tom & Jerry kex, så man får springa och morra lite i köket då och då under tiden man sitter här.

Soligt och fint är det ute, men idag är det kallare än tidigare i veckan. Ganska skönt när solen är framme, och ännu skönare är att jag inte jobbar så långa dagar just nu.
Fattar bara inte varför jag är så himelens trött, känns som att all ork har sugits ur mig :( har mycket lite energi och känner mig riktigt trött och grusig i ögonen + att jag är snuvig till max just nu också. Men jag hoppas på att inte behöva jobba 50% så långe till utan att jag kommer få jobba 75 i alla fall. Man lever ju inte på 22 timmar som jag nu jobbar. Men jag har skrivit på ett annstälningsbevis till sommaren med dom timmarna så man får väll se hur länge det kommer vara. Nå ja..det löser sig nog.

Ska nu slänga mig i soffan och slappa en stund medans gumman tjorvar på i sitt rum. Sen blir det grillkorv med mos i tunnbröd till middag med räksallad och annat gott.
Virpi på jobbet pratade om d igår och jag blev så sugen på mos och korv i tunnbrödsrulle så att det blir d till middag idag :)

Kramis..Kramis..

1 kommentar:

  1. krya på dig mia så cs vi i morgon, nån timme iallafall=)

    SvaraRadera