söndag 29 mars 2009

Söndag

En liten bild på sötaste gumman vid frukostbordet:)

Ja..det är det hela dagen lång...vare sig man vill det eller inte, och idag är även denna söndag en hel timma kortare än andra söndagar nu när man har vridit fram klockan en timma.

Jaghar varit på en rantar sväng helt ensam idag, utan gumman och utan gubben. Jag var en sväng till Happis och Torneå där jag inte hittade så vidare värst mycket. på Lindex hittade jag en fin sommarklänning typ skjortmodell och en annan tunika variant till gumman..men sen fanns det som inget annat. I happis köpte jag absolut inget, kunde inte hitta nått som jag ens ville ha.
Jag försökte hitta mig nått själv att ha på mig till vardags, men inte..så det är bara att drömma ett tag till att man skall hitta nått...
Så jag gick helt sonika igenom Ikea och alla andra butiker utan att bli lusten till att köpa nått ;) var ute efter ett par fodrade gummistövlar åt gumman, hittade inte nån stans..eller jo på Tamperen i Torneå, men dom var inte så billiga så jag struntade i dom.
Jag köpte mig bara två kokta korvar och en dricka på Ikea...inte alls nått man kommer få ekonomiska problem av direkt ;) kostade bara 12:-

Va sen när jag kom hem in till Kalix, för jag ville ha dessa gummistövlar, och fanns dom inte i Happis kanske dom fanns här i stället.
Hittade ett par på Team Sportia, inte så värst neutrala som jag ville ha, för dom var som sagt hel rosa. Men man får ta det som finns om man inte vill betala skjortan vill säga.
Hade tydligen tillgodo 50:- där också så det var ju mer än bra :)
Sen var jag på Ica och hämtade ut paketet från H&M med sommarkläder till gumman, blev att allt skall jag behålla. behöver ju kompleteras till en del..men nu har gumman så hon klarar sig ett tag i alla fall.
Annars då..vaknade strax innan 9 (strax innan 8 egentligen) åt frukost, och gjorde mig klar för en rantar runda.
Igår var jag och Anders ut och åt en middag tillsammans på Bellerix, kan ju inte påstå att vi fick trängas där inne...var bara jag och gubben, sen kom det två andra efter ett tag. Men god mat var det i alla fall så helt klart var det en bra middag.

Gumman sov hos fammo och faffa ute i stugan, hon gilar verkligen att få fara iväg. Pratar och är glad, skall packa och längtar att få fara...hon hade det tydligen så kul där att hon inte ens ville prata med mig när jag ringde på morron :( men nog var hon ganska glad att se mig när vi träffades igen idag ;)
Ska nu ta och kanske slänga mig på soffan och vila lite, känner mig ganska så trött.. Vila bara en stund tills det strax är dax att äta middag.


Kram så länge

1 kommentar: