söndag 15 mars 2009

Måndag...

...och strax dax för att fara och jobba igen.
Måste också fara på AF idag, efter ett ganska långt tag så kommer man få fara dit igen. KUL..hm..neee!
Annars så har det inte hänt så mycket här hos oss och i vårat liv, var igår och åt middag hos mamma och pappa. Gott och jag åt så man fick nästan rulla ut ;) Glass och hjortron vart det till efterrätt...det var ett tag sen man åt d..och det var ju inget annat än gott ;)
Vi var också ute och promenerade runt byn alla 3, ganska skönt att få röra på sig lite. Ska börja på Aqua Bike nästa måndag, blir inte av idag men nästa gång tänkte jag.

Anders for till Sangis efter d att vi kommit hem för att få fixat nått till skotern han nu ska börja sätta ihop, så man fick uggla ensam ännu en kväll, en kväll av sju denn vecka har Anders varit hemma. Och jag vet inte om det bara är jag..eller om det kanske finns nån annan som också skulle tycka d är tråkigt.
Om det ändå vore jobb, men det är bara hobby, och annat svammel..Nå ja! så är d.

Det snöar också idag, ganska mycket och slaskigt är det, nästan som det brukar vara vid påsken. Vi ska väll ta oss ut till stugan för en övernattning under påsken, brukar vara under påsken och midsommar som vi tar oss ut..

Nepp, nu är det dax för att göra sig klar för jobbet och gumman för dagge. Ska man ha galoniskläderna eller overallen till gumman idag!?! JA..det är den STORA frågan för dagen ;)

Kram

Ps. Ska försöka lägga in nån bild här snart....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar