söndag 29 mars 2009

Söndag

En liten bild på sötaste gumman vid frukostbordet:)

Ja..det är det hela dagen lång...vare sig man vill det eller inte, och idag är även denna söndag en hel timma kortare än andra söndagar nu när man har vridit fram klockan en timma.

Jaghar varit på en rantar sväng helt ensam idag, utan gumman och utan gubben. Jag var en sväng till Happis och Torneå där jag inte hittade så vidare värst mycket. på Lindex hittade jag en fin sommarklänning typ skjortmodell och en annan tunika variant till gumman..men sen fanns det som inget annat. I happis köpte jag absolut inget, kunde inte hitta nått som jag ens ville ha.
Jag försökte hitta mig nått själv att ha på mig till vardags, men inte..så det är bara att drömma ett tag till att man skall hitta nått...
Så jag gick helt sonika igenom Ikea och alla andra butiker utan att bli lusten till att köpa nått ;) var ute efter ett par fodrade gummistövlar åt gumman, hittade inte nån stans..eller jo på Tamperen i Torneå, men dom var inte så billiga så jag struntade i dom.
Jag köpte mig bara två kokta korvar och en dricka på Ikea...inte alls nått man kommer få ekonomiska problem av direkt ;) kostade bara 12:-

Va sen när jag kom hem in till Kalix, för jag ville ha dessa gummistövlar, och fanns dom inte i Happis kanske dom fanns här i stället.
Hittade ett par på Team Sportia, inte så värst neutrala som jag ville ha, för dom var som sagt hel rosa. Men man får ta det som finns om man inte vill betala skjortan vill säga.
Hade tydligen tillgodo 50:- där också så det var ju mer än bra :)
Sen var jag på Ica och hämtade ut paketet från H&M med sommarkläder till gumman, blev att allt skall jag behålla. behöver ju kompleteras till en del..men nu har gumman så hon klarar sig ett tag i alla fall.
Annars då..vaknade strax innan 9 (strax innan 8 egentligen) åt frukost, och gjorde mig klar för en rantar runda.
Igår var jag och Anders ut och åt en middag tillsammans på Bellerix, kan ju inte påstå att vi fick trängas där inne...var bara jag och gubben, sen kom det två andra efter ett tag. Men god mat var det i alla fall så helt klart var det en bra middag.

Gumman sov hos fammo och faffa ute i stugan, hon gilar verkligen att få fara iväg. Pratar och är glad, skall packa och längtar att få fara...hon hade det tydligen så kul där att hon inte ens ville prata med mig när jag ringde på morron :( men nog var hon ganska glad att se mig när vi träffades igen idag ;)
Ska nu ta och kanske slänga mig på soffan och vila lite, känner mig ganska så trött.. Vila bara en stund tills det strax är dax att äta middag.


Kram så länge

fredag 27 mars 2009

Lite till..

Har satt lite färg i min hall med färgglada korgar under trappen och på hatthyllan. en påsklilja fick också pryda sin platts på hyllan. Gillar inte gult egentligen, men jag har varit sugen ganska länge på påskliljor och idag köpte jag mig två..men tyvärr inte på jobbet ;)
korgarna hittade jag på Repa för en överkomlig slant, billigt är bra..om det också är fint!


Hittade på Coop dessa fina fat. Jag ska fara i morron efter jobbet och köpa fler så vi har en uppsättning om man nån gång vill duka lite fint. Dom är limegröna med vita prickar på. Vart superfint (enligt mig då) att sätta lite påsklijor i skåler och lite frukt på fatet. Med ganka enkla medel vart det vårigt på bordet. Fattas bara en fin duk och mina limefärgade gardiner så är man i land ;)

Kram & Trevlig Helg.

Fredag


Sötaste gumman busar, här dansar runt till britney Spears och Womanaizer, samt att hon klättar upp på stolen å bänglar..hon kan gå runt och sjunga på den låten ;) är ju inte ordagrant men man hör att det är den låten..ganska gulligt.







Fick ju en bukett med blommor av gubben i onsdags :) så här fin hade Helena (på jobbet) satt ihop. Men jag kunde inte annat än ifråga sätta varför han hade köpt blommor och tycka.. -men det var väll onödigt ;) dum som man är..(skratt)







Jobbar ju i helgen så det känns inte lika skönt att det är fredag idag. Jag jobbade bara till kl 14, var och hämtade gumman på dagge och sen åkte vi in till kalix för att handla. Men det hade vart roligare att fara utan gumman. Aningen trottsig och jobbig fröken hade man med sig in på Coop som bara bråka, grinade och kunde dra till ett skrik här och där. MORR..men det är väll bara att gilla läget, bita ihop och bara gå vidare fast folk glor som att dom aldrig sett nått sånt innan.

Nå ja..det är över för denna gång och nu sitter gumman och kollar på Bompa.

Anders är och skruvar (så konstigt) det är hans andra kvinna brukar jag säga, men det är väll bara å gilla d också..suckar.. Nå inte så illa..men tråkigt i alla fall.

torsdag 26 mars 2009

Sol & vackert väder.


Soligt och fint väder är det även denna dag, men vad ska man hitta på att göra om man bara går hemma ensam? Orkar inte städa, man kan ju inte vara ute och promenera hela tiden heller och man kan ju inte ranta på stan bara för att ha nått att göra..eller?
Hm..ja..så är d.
Gumman är med fammo och faffa, behövde barnvakt på morron när jag skulle till AF på en ganska onödig sammankomst. Ett obligatoriskt info möte för arbetslösa. Men det sas ju som inget man inte redan viste efter att ha vart på några sånna informationer mellan jobben jag har haft..nå ja..var på den i alla fall och nu sitter jag bara och väntar på att jag ska fara på jobbet i 3 timmar. Börjar inte förän kl 15 idag och jobbar till 18.15.
Gumman fick följa med ut med fammo och faffa till stugan, hon har pratat om att få fara med fammo till stugan på torsdag sen i förrgår när hon fick vet att hon skulle få följa med ;)
Sen ska gumman få sova hos dom på lördag för att Anders ville att han och jag skulle gå ut och äta middag bara vi. Så gumman får sova borta en natt. Hon sover sällan borta, händer bara ibland när det är nått som vi ska göra. Kanske är dålig på att unna oss egen tid, men gumman går ju i första hand och jag blir bara stressad att ha henne tex på dagge om jag bara är hemma, eller att ha henne där bara för att jag skall göra nått.
Så nu när jag bara jobbar 22 tim/vecka så får gumman vara hemma när jag är d. På så sätt får jag ju se henne mer. Man får njuta medans vi bara är 3 i familjen och ta vara på tiden med gumman och njuta av utvecklingen (både på gott och ont) trottsen kan jag syfta lite smått på :( men men..den är ju en del i den stora utvecklingen,och en dag kanske d ändras så vi bir fler. Hoppas det gör det och ganska snart ;) men man får ta en dag i taget.
Jag kan ju inte heller stanna kvar i kalix efter jobbet för att handla, utan jag måste fort fara och hämta gumman på dagis..annars får jag inte alls ro att handla. Kan ju vara ganska dumt att göra så men jag kan d bara inte. Då får det kosta en extra resa till och från kalix..bara nått som sitter i.
Nå ja..håller nu på att koka en kyckling som skall bli middagen i kväll, Anders får färdigställa och rensa den och göra det grisiga jobbet ;)
Ska ta mig en solig promenad runt byn innan jag far och jobbar, måste bara vara ute när det är så fint väder i alla fall en sväng..annars känns det ju ännu jobbigare att inte ha gjort nått alls idag fast jag skulle ha hunnit med städ, fönstren mm mm mm...men orken...var finns du?
Fick föresten en bukett med blommor av min man igår...glatt överaskad över att han vart och köpt mig en blomma. Händer ju inte alls så ofta men sen vet jag var blommor kostar och tycker att det egentligen är onödiga pengar ;) men det är ju alltid kul att få blommor ändå :)
Helena hade komponerat ihop den ;) tack för bandet :) kommer nog komma till användning nån stans
Nepp! Nu måste jag göra nått.
Kram

onsdag 25 mars 2009

Lite bilder från hemmet

Lite bilder från hemmet!

Våran toa nere.
Allt är jag ganska nöjd med, men skulle ha valt ett annat handfat idag om vi skulle ha renoverat nu.
Men annars är jag nöjd :)

Hallen uppe på vindan, ganska kalt men stilrent.
Ska piffa till den lite mer snart, ska bara renovera sista rummet klart uppe på vindan så skall det fixas vill jag lova ;)


En bild från Toan uppe, finns även dusch där jag står och fotar ;) men den får komma med en annan gång.
Lite vårigt med prickiga handdukar. Har nått för prickar nu tydligen ;)
Alla har så fint hemma när man surfar runt och kollar i bloggarna, men jag har insett att jag är en blandning av lite lite och åter lite gammalt och ganska mycket nytt..eller nästan bara nytt. (ja nå nytt och nytt, men lite trendigare prylar menar jag ;) Jag får beundra andras fina hem med alla vita ting och silver. Men hemma hos oss går det som inte in. Har försökt att få till det med lite pynt och tjoffs..men men.. det är som inte riktigt JAG.
Fint på sitt sätt är det ju ändå hemma men det saknar det där lilla extra som kanske kommer med nya gardiner. Men nu kommer det bli våriga färger på gardiner och kuddar nu inför våren och sommaren.
Är också sugen till 1000 på att köpa påsklijor i kruka (trotts att dom är GULA), så jag hoppas gardinerna kommer nästa vecka så ska jag köpa lite fint som piffar till här hemma, för jag vill ha dom först :)
Måste nu torka en liten gumma som ropar - Mamma jag är FÄRDIG!
Hej och Kram


tisdag 24 mars 2009

Tårtor.


Här kommer lite bilder på tårtor som gumman fått. Gillar att göra fina tårtor ;) Bilderna kom lite i oårdning, men det får gå.
Den här första var som ni ser till gummans 3 års dag.


Den här gjorde vi till gummans dop + en solgul rund tårta ;) men den ides jag inte sätta hit.


Kanske synns vad denna tårtan var till ;) Gummans 1års dag.
Vi pratade om gummans 4 års kalas igår när vi var ute och promenerade, lite tidigt men gumman ville ha en svampbob tårta och glas, servetter mm med denna gula svamp på. Så jag ska prova föra en svampbob tårta till hennes stora dag om X antal månader :) men det kanske slutar med en vanlig rund för det är ju ett och annat meck med att pyssla.
Och det kanske finns annat som måste göras kring den tiden. Nå..tårta kommer gumman få, men hur den kommer se ut blir en annan 5:a ;)

söndag 22 mars 2009

Söndag & fynd

Söndag hela dagen lång, och idag har vi inte gjort så mycket nytta alls. Men jag och gumman har varit till Kalix en sväng och var med mommo på folkan och kollade vad som fanns på loppisen. Fyndade inget alls, för det fanns som inget att fynda helt enkelt. Men jag har fyndat annat i stället :) Har ju blivit så kär i tyget som finns på My Home (liknande som första bilden nedan) men tyckte att 149:-/m var lite väl mycket. Kollade i Jotex katalogen hos mamma och hittade som sagt ett liknande tyg för under 50:-/m :) kunde inte bli bättre. Men då kom ju smällen, jag behövde 3½ m för att få så det räcker till köket med längder och hissgardin. Men det fanns bara 2m kvar annars hade jag fått vänta till mitten av maj :( men jag tog dom och ska sy gardiner till sovrummet i stället och ha en rosa typ rak kappa bakom längderna. Kommer bara blir såååå fint..längtar bara tills dom kommer.

Men då fick jag komma på annat, och fastnade så för detta tyget också ;) så jag ska sy hissgardin och längder till köket av detta i stället (tyget nedanför). Och det bästa av allt var att det inte heller kostade så mycket. Kommer bli så somrigt och fint. Känner att jag vill ha in lite färg nu till våren sommaren. Så det blir nog bra. Skulle egentligen ha den blommiga till sovrummet men det får bli tvärt om för jag vill inte vänta till i Maj innan jag får tygerna som jag skulle få vänta om jag gjort som jag skulle från början. Blir nog fint vilket som..

Sen så när jag nu är i prickig träsket hittade jag på Stoff och Stil detta fina tyg i turcost som nog kommer att passa super i vardagsrummet tillsammans med mina vita gardiner nu i vår sommar. Jag ska sy hissgardiner av d också. Längtar bara tills alla tygerna kommer. Ska bli så fint (tror jag i alla fall) men med vita band och min knalligt blå soffa blir det nog fin fint. Så för 600:- med frakter så egentligen 500:- fick jag gardiner till vardagsrummet, sovrummet och köket. Är ganska så nöjd :) hade jag köpt d här hemma hade jag bara nästan fått gardiner till köket som då skulle gått på nästan 400:- så med en liten plånka så får man beställa i stället.


Igår lördag var vi till Leos lekland med gumman, jag var också ute på G efter ett par byxor, men jag hittade bara ett par mjukisbyxor typ...inte alls vad jag egentligen var ute efter..men men..det kommer ju fler tåg och jag ska ju fler gånger till Luleå :) Gumman fick välja om hon ville fara och leka eller fara ut med skotern, och hon valde konstigt nog att fara och leka ;) Så Leos blev det, för det bestämde gumman sa hon ;) Efter en stunds busande och lekande så randade vi lite innan resan hemåt begav sig. Vi hade ju i planerna att fara och bada, men jag hostar och är snuvig, gumman snorar och Anders har också blitt snuvig. Då ides vi bara inte fara på någe bad. Men gumman hade ju kul i alla fall...och det är allt värt.

Något kul som gumman frågade Anders idag var... -Pappa! Har du en bäbis i magen? Anders svarar - Nej pappa har bara ätit mycket mat...man kan bara skratta åt d ;) där fick gubben så han teg. Skratt :D pappsen kanske skulle ta i tu med träningen igen kanske! Nå ja..det var kul just när hon frågade. Barn kommer med alla konstiga frågor, dom undrar ju dom små liven :)

Nepp..nu är det dax att avrunda för denna gång.

Kram


torsdag 19 mars 2009

Snart Helg!

Jippi..snart helg och man är ledig :)
Vi ska kanske fara till Boden och bada med familjen, känns som att vi inte gör nått tillsammans så det var Anders ide att vi skulle fara och bada... tänkte också kanske fara förbi storheden i luleå för jag skulle behöva hitta mig ett par byxor och kanske nått annat snyggt. Förstår inte att kläderna krymper i garderoben...måste vara nått fel ;)
Till Piteå ät det så långt..så vi tänkte att till Boden är det ju närmare, så vi kanske åker dit för att bada lite, återstår att se hur formen är. Har ju åkt på en dunderförkylning, täppt i näsan och nu börjar hostan :( gumman snorar också, men nu började gubben också att han kände sig förkyld och blir han snuvig blir det inte att göra nått...av nån konstig annledning så blir dom av det manliga könet alltid sååå sjuka när dom blir sjuk, något som man kan tycka är konstigt. Själv får man fast krypa på alla fyra för det finns ju nån i huset som inte uppskattar om man inte orkar med henne ;)
Gumman somnade redan 19.15 igår tror jag det var, hon hade en välldigt tidig morron igår och vaknade nån gång mellan 5-5.30 INTE UPPSKATTAT vill jag lova.
Men idag så sov hon ju tills kl 6 i alla fall, alltid nått. Man får inte vara så kräsen, för sova..det får man göra i graven och om man har tur på söndagar ;) är min sovardag då :)

Sitter nu och kollar runt på datan efter min gormé lunch på hårtbröd med salami på, gumman sitter i köket och läser sin bamsebok och tjuvöppnar skafferier för att få sig Tom & Jerry kex, så man får springa och morra lite i köket då och då under tiden man sitter här.

Soligt och fint är det ute, men idag är det kallare än tidigare i veckan. Ganska skönt när solen är framme, och ännu skönare är att jag inte jobbar så långa dagar just nu.
Fattar bara inte varför jag är så himelens trött, känns som att all ork har sugits ur mig :( har mycket lite energi och känner mig riktigt trött och grusig i ögonen + att jag är snuvig till max just nu också. Men jag hoppas på att inte behöva jobba 50% så långe till utan att jag kommer få jobba 75 i alla fall. Man lever ju inte på 22 timmar som jag nu jobbar. Men jag har skrivit på ett annstälningsbevis till sommaren med dom timmarna så man får väll se hur länge det kommer vara. Nå ja..det löser sig nog.

Ska nu slänga mig i soffan och slappa en stund medans gumman tjorvar på i sitt rum. Sen blir det grillkorv med mos i tunnbröd till middag med räksallad och annat gott.
Virpi på jobbet pratade om d igår och jag blev så sugen på mos och korv i tunnbrödsrulle så att det blir d till middag idag :)

Kramis..Kramis..

tisdag 17 mars 2009

Trött

Jag är sååå trött att hälften vore nog :(
Somnade till en mikro stund på soffan så ringer mobilen, ingen som ville mig nått utan sökte en Maria Brännmark..hm..man undrar ju ibland om inte människor kan läsa. Detta nummer hade ringt två gånger innan såg jag. Och står det inte Maria i katalogen så är det väll inte den man ska ringa till..eller?
Nog för att Mia kallar ju sig en del som heter Maria...men i alla fall, inte skulle jag ringa till en Mia och jag sökte en Maria och det finns mer med det namnet..nå ja..nog om d.
Var mest bara för att det var så skönt att slumra till en liten liten stund medans gumman svamlade på inne i sitt rum och så ringer det utan att det är till mig.
Ska snart göra middag, det blir så enkelt som pannkaka. Har ingen bättre fantasi än så och det är väll det viktigaste att man blir mätt i slutändan. Visst ska man väll tänka på nyttigt osv, men just nu blir d så bra så med en helt vanlig pannkaka.

Kram

söndag 15 mars 2009

Måndag...

...och strax dax för att fara och jobba igen.
Måste också fara på AF idag, efter ett ganska långt tag så kommer man få fara dit igen. KUL..hm..neee!
Annars så har det inte hänt så mycket här hos oss och i vårat liv, var igår och åt middag hos mamma och pappa. Gott och jag åt så man fick nästan rulla ut ;) Glass och hjortron vart det till efterrätt...det var ett tag sen man åt d..och det var ju inget annat än gott ;)
Vi var också ute och promenerade runt byn alla 3, ganska skönt att få röra på sig lite. Ska börja på Aqua Bike nästa måndag, blir inte av idag men nästa gång tänkte jag.

Anders for till Sangis efter d att vi kommit hem för att få fixat nått till skotern han nu ska börja sätta ihop, så man fick uggla ensam ännu en kväll, en kväll av sju denn vecka har Anders varit hemma. Och jag vet inte om det bara är jag..eller om det kanske finns nån annan som också skulle tycka d är tråkigt.
Om det ändå vore jobb, men det är bara hobby, och annat svammel..Nå ja! så är d.

Det snöar också idag, ganska mycket och slaskigt är det, nästan som det brukar vara vid påsken. Vi ska väll ta oss ut till stugan för en övernattning under påsken, brukar vara under påsken och midsommar som vi tar oss ut..

Nepp, nu är det dax för att göra sig klar för jobbet och gumman för dagge. Ska man ha galoniskläderna eller overallen till gumman idag!?! JA..det är den STORA frågan för dagen ;)

Kram

Ps. Ska försöka lägga in nån bild här snart....

lördag 14 mars 2009

Lördag

Ja ha..då var det lördag och den är nästa slut. I morron söndag och sen blir det måndag och jobb igen. Lät som att mamma skulle göra middag i morron, men måste kolla om det skulle bli så. Önskade stek, med potatis, sås och grönsaker mm.. Mammas mat är god, trott grädde och annat nyttigt ;)
Har varit hemma i veckan pga vissa saker så det känns ganska jobbigt att fara och jobba igen på måndag för det nu var ett tag sen man var där.
Men jag jobbar bara 4 tim på måndag, för from måndag gäller det nya shemat, och då blir det betydligt mindre jobb för min del på papper. Men men...kan ju inte bara stanna och hoppa in hur som hells, men det blir nog bra i slutet i alla fall.
Gumman har fått vara på dagge i veckan i alla fall trotts att jag vart hemma, men mycket kortare dagar, i alla fall fram tills lunch så att jag bara ha kunnat ta det lugnt som det rekomenderades. Blir ju lite nojig av mig och man vill ju bara att allt ska vara väl..men man får bara vänta och se.

Gumman aningen trottsig som vanligt, men annars är allt som vanligt. Man ligger hemma i soffan ennsam varje kväll, men det verkar som att jag får sällskap idag.
Annars är det skoterbygge, skottning, jägarexamen, annat svammel som brukar kunna komma in mellan. Så det slutat med att jag sitter här ensam och ugglar :( mindre kul!
Nå ja..man har som lär sig efter snart 10 år, att det blir inte bättre än så här!

Ska nu strax göra gumman klar för natten.

Kram

måndag 9 mars 2009

Badrummet.

Badrummet, nu har vi en bänk med förvaring efter väggen. Men annars så är det sig likt.

Bubbelbadkaret. Har också två hyllor på den helvita väggen. Men annars ser det lika ut :)

Fotade när vi just hade blivit klar med renoveringen för ett bra tag sen, så jag ides inte ta nått nytt kort när jag redan hade ;)

Hade som sagt lite att göra, så jag lägger upp lite bilder på vårt fina badrum så ni alla får se :)
Kram


lördag 7 mars 2009

BF


Ikväll har vi barnfritt, blev bara så. Farmor och farfar ville låna henne med till stugan och så blev det för gumman ville fara med. Så nu sitter man här ensam med endast gubben i huset.

Ska ligga i soffan hela kvällen och bara vara, är ganska trött så det passar fint. Här är en lite äldre bild från mitt vardagsrum taget förra våren. Men i stora drag ser det lika ut även nu, men andra kuddar då helt i vitt, och en annan matta för tillfället också ;) vart så fin bild att jag inte ids ta en ny ;) Ska försöka hitta andra lampor som jag vill ha över soffbordet i stället för fläkten och sen vill jag ju givet ha en annan soffa. Men som allt annat kostar den mycket pengar och just nu finns inte dom på kontot..eller jo det gör dom men inte i sånn bemärkelse att jag inte skulle få ågren om jag investerade i en soffa just nu. Måste spara lite så det inte känns tomt där. Är lite av en såndan person, gillar att köpa och inreda, kläder till gumman är också en annan sak jag gillar att köpa. Vill skämma bort henne lite. Men jag får lika mycket ångest om inte mer över att slösa som det ena stunden är att slösa, så därför måste jag ha ett helt eget konto med pengar så jag har i fall att. Jag får ju ta ut alla mina kvarvarande pengar från Skandia i sommar, och det skall jag också göra. Satte ju in en stor summa för nu strax 10 år sen, dom lovade då att man skulle få minst det dubbla i ränta..hm..få se nu.. har inte vart värt det, för det räntade inte alls så bra. Sen tog dom tillbaks en massa pengar av alla sparare för att rädda sina kriser efter alla skandaler dom haft hos Skandia. Jag har ju inte kunnat ta ut mer än en mindre summa/är, så det kan ju vara + då att man har ju kvar lite också ;) hälften i alla fall. Svärfar förvaltar en liten del i fonder och aktier, men även den tror jag ligger på minus vid det här laget pga alla finnanskriser hit och dit :(
Har varit ute på en liten skoterfärd idag, var ut i skogen där farmor och farfar höll på att gräva fram timmer. Var ut dit med lite lunch, vi gjorde upp en eld och grillade lite korv, åt mackor och sen for vi hem igen. Vill inte fara och skumpa runt på en skoter alldeles för länge för man vet ju aldrig. Så en lill sväng kan man ju alltid fara.
Gumman älskar ju att åka, men efter ett tag ute och efter allt plumsande i snön så ville hon inte mer ;) Fniss.
Ska nu slänga mig i soffan, slappa och se på sista kvalet i melodifestivalen, och kanske somna tidigt i kväll. Gumman sov helt otroligt till nästan 8 idag, det tillhör inte vanligheten.
Hon brukar ju vakna för e tuppen, men i natt kom hon vandrandes in till oss, så hon somnade väll så gott mellan oss till slut att hon sov så pass länge.
Kram så länge!

måndag 2 mars 2009

Måndag, snö och sjuk.

Vi blir hemma ännu en dag jag och gumman, tempade och det visade sig att gumman hade 38.3 så det blir ingen dagge i morron heller. så få se om det lir dagis på onsdag, beror på hur det är i morron..nå ja!
Tror jag inbillat mig att jag mått illa idag..eller har jag! Hm..bara man inte får magsjukan och lyckas hållas borta från d...men men..kommer det så kommer d.
Har varit på föräldramöte om dagis vara eller inte vara, om en massa svammel hit och dit fram och tillbaks. Kan som säga att jag inte blev så mycket klokare på rektorns snackande, men nu för ett år framåt i alla fall så kommer det nog vara som det ska, förutom att det kommer komma lite mer barn till både Bagarbackan och Karlsborg. Prat om att flytta 5-åringarna in till skolan..hm.. delade meningar om d, men det spelar nog ingen roll vad man säger för dom gör nog som dom vill ändå.
Annars så är det väll som vanligt här, inte så mycket nytt som händer och fötter ;)
Gumman är trottsig som f-n och har börjat visa tendenser till att hon tror att det hon säger gäller, men men..det är bara vad hon tror. Mycket grin och mycket skrik får man stå ut med här hos oss, men jag antar att det är mer eller mindre samma hos alla som har en 3-åring hemma, eller ett ännu sötare barn som trottsar.
Nå det tillhör väll ;) :(

Ska nu krypa ner i soffan och kolla på lite dumburk, såg nyss på familjen annorlunda.
Man kanske sku sattsa på att bli som dom i storlek, typ 5-10st då kanske dagis skulle kunna vara kvar som d är ;) nå..skämt å sido. INTE så många..huga int!

Kram