tisdag 17 mars 2009

Trött

Jag är sååå trött att hälften vore nog :(
Somnade till en mikro stund på soffan så ringer mobilen, ingen som ville mig nått utan sökte en Maria Brännmark..hm..man undrar ju ibland om inte människor kan läsa. Detta nummer hade ringt två gånger innan såg jag. Och står det inte Maria i katalogen så är det väll inte den man ska ringa till..eller?
Nog för att Mia kallar ju sig en del som heter Maria...men i alla fall, inte skulle jag ringa till en Mia och jag sökte en Maria och det finns mer med det namnet..nå ja..nog om d.
Var mest bara för att det var så skönt att slumra till en liten liten stund medans gumman svamlade på inne i sitt rum och så ringer det utan att det är till mig.
Ska snart göra middag, det blir så enkelt som pannkaka. Har ingen bättre fantasi än så och det är väll det viktigaste att man blir mätt i slutändan. Visst ska man väll tänka på nyttigt osv, men just nu blir d så bra så med en helt vanlig pannkaka.

Kram

3 kommentarer:

 1. ååå, nu gav du mig middagsinspiration till imorgon....=)mmm, fast jag ska lyxa till det lite med grädde och sylt..cs imorgon.baj!

  SvaraRadera
 2. Glömde bort messet, men nu kom jag ihåg=) var och solade när jag fick det=) inget fynd, kom 15 minuter innan dom stängde så....och alexander skulle promt sitta på boben och åka...så, så blev det=)

  SvaraRadera
 3. sorry gumman...men min tunga slant om er underbara väntan...
  Sorry!!
  Men love jo girlfriend!

  SvaraRadera