onsdag 27 maj 2009

Duktiga gumman..

Hon somnade igen utan tutten, nämnde bara en gång om tutten.
Hon fick vara och köpa sig en liten leksak med pappsen idag efter dagis för att hon är så duktig tjej som blivit stor =)
Hon somnade som vanligt i kväll..trotts att hon inte hade nån tutte, helt otroligt!
För gumman har vart så fest vid sin tutte (fast hon det senaste året typ bara haft den när hon skulle sova) så var kanske gumman redo att släppa taget om tutten i alla fall.
Klarar hon detta att vara utan tutten ska hon få köpa en större leksak, helt klart.
(Vart aningen många tuttar i denna korta lilla förklaring..men det får gå ;)
För det har vi lovat henne, och högst på den önskelistan var ett litet muminhus som hon sett på Barnens Hus. Så vi får väll se hur allt slutar =)

Jobbat idag, gått ann som en annan tok känns det som. Massor att göra och massor kvar att göra =( hjälpte Helena en del idag för att det skulle hinnas med allt, och vart i kassan emellanåt. Bara denna helg tar slut så är det lite lite lugnare nästa vecka...men sen..då smäller det till och det blir skolavslutningar och studenten så det sjunger om det..HUGA..då får man veta att man lever!

Längtar tills semestern, ledighet och mys tillsammans med gubben och gumman =)
Skulle vilja fara med gubben också en sväng nån stans innan kotten kommer, bara vi två över en helg. Men det är inte bara att fara, kostar ju pengar och jag känner en ganska motig känsla i magen att fara och vara borta från gumman på nått vänster. (har alltid gjort det mer eller mindre) Nå ja.. det ordnar sig nog.

Nu är det sängen som gäller, en ny dag i morgon

Kram och God Natt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar