fredag 8 maj 2009

Lite nytt....


Har investerat mig en Mårbacka Pelargon, många som pratar gott om just denna pelargon. Så jag tänkte att varför inte prova på om den är nått extra =) Köpte också denna fina zink kruka/hink på jobbet.

Pysslat lite här hemma en snabbis på eftermiddagen, jag är ju inte duktig som alla andra på att pyssla och jag har inte riktigt samma stil som dom flesta som bloggar..Men jag försöker och gör mitt bästa. Blir mycket finare i verkligheten än på bild..men men..Har köpt denna fina låda på Panduro. Målad och klar..kan inte bli bättre =)


När jag och gumman var till Luleå i onsdags när vi var ledig a hela dagen så hittade jag denna fin lampskärm på Åhlens, men det blev inte att jag köpte den då. Jag blev väll snål eller nått. Men Elin var snäll och köpte två skärmar ( en till vardera köksfönster) åt mig idag när hon var till Luleå (Super TACK för d =) och jag var väldigt nöjd med resultatet. Kanske bara ska försöka hitta mig nå andra lampfötter än dom som jag nu har. Men det vart som mysigt och fint med mina lime färgade gardiner och rosa pelargonior i fönstren =) Strunta i hur det ser ut utanför fönstret, vi har en gräsmatta som inte har hunnit komma upp än, sådde ny förra hösten för hela baksidan har vart uppgrävd..då får man stå ut med en jordåker ett tag =(
I morron ska vi fara på Dop, lilla Tilde skall döpas i morron. men först hade jag tänkt hinna fara på Lions Loppis i morron och jag skall fara utan gumman denna gång. Har ju tagit ledigt hela dagen för jag hinner inte sluta innan dopet börjar så jag skulle missat allt, och det vill jag ju inte. Eva skulle jobba för mig i stället. Jag kan ju inte påstå att jag inte tycker det är skönt, men det ger ju mindre pengar. Men det får man ta, vill ju vara med på dopet så klart.
Annars är allt som vanligt, känns som att det rör sig lite då och då i magen, men jag kanske inbillar mig. Kan ju vara gaser som snurrar på där inne och inte kotten..inte många dagar kvar nu tills det är dax för UL, längtar tills det är över och man fått veta att allt är bra. Jag tror och hoppa sju inte på nått annat.
Nepp..nu skall jag kolla hur det går för gumman i hennes sagostund, mysa lite och sen är det sängen för tösen.
Kram och hej svejs för idag.

1 kommentar:

  1. du pysslar på bra du tycker jag...fint de blev med murgrönorna, och lampskärmarna var ju söta...får väl klara mig utan dig på jobbet imorgon=)så cs vi på måndag...hadé

    SvaraRadera