tisdag 19 maj 2009

Enligt önskan...

Så ville Helena att jag skulle lägga in bilderna som jag har på sidan från mitt bröllop..och här kommer dom plus några extra som jag kan visa =) Jag har ju redan hunnit vara gift snart 5år och då var jag smal och nu är man allt annat än smal, tjock och snart 2 barns mor. Men tillbaks till gamla takter hoppas jag att kunna komma efter denna lilla kotte som växer i magen är ute =) En sak i taget! Och aningen längre hår hade jag då, med lite fusk så vart håret lika långt dom ditt var Helena innan du var och friserade dig ;) nästan ner till baken =)
Gruppfoto på oss alla juli 2004


Jag och Anders i bilen på väg till festen/middagen som vi hade på Hotell Valhall.

Denna bild som är här är tagen utanför Filipsborg, hade Elin som fotade extra medans Birger fotade

En gammal bil vart färdmedlet från kyrkan, regnet visade sig just när d var dax att ta sig ut från kyrkan och åka vidare, så det var att sitta under tak..men bättre det än att promenera =)
När Elin och Mange gifte sig så åkte dom också i samma bil, gubben som körde var verkligen klädd för resan, det var som att man plockat honom ur samma tidsram som bilen var ifrån. Blev som nått lite extra =)


Nu dax strax för sängen, jobbar i morron mellan 12-15, känns aningen jobbigt att jobba mitt på dagen, men men..Behöver ju inte stressa till jobbet och inte till dagge heller.
Hej svejs

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar