onsdag 13 maj 2009

Pojke eller Flicka..


Ja det är frågan som man får ställa sig ;) Har varit på UL idag och allt var bara bra med den lilla kotten i magen =) så det är inte bara gaser i magen trotts allt (skrattar)
Vi fick inte veta vad det var för kön på barnet, men det spelar ingen roll när allt var bra men den lilla krabaten =)
Jag vart så glad och fnissig så dagen har känts bättre efter besöket på Lassa. Den var en livlig liten rackare som låg och boxades där inne i magen, så det är inte konstigt att jag känner av bebis små kickar där inne =)
Ska nu börja lämna prover var 6:e vecka för att kolla så mina värden håller sig bra, ämnesomsättningen kan påverkas trotts att den inte än gjort d. Så det är bara att sticka sig lite då och då fram tills i oktober nån gång. Beräknat datum för lillen var den 12/10 (tidigare 15/10) så det blev 3 dagar tidigare..alltid nått. Men det är ju bara ett preliminärt datum, det har man fått lära sig redan förra gången.
Nå...allt väl, men jag har ibland lite svårt att verkligen fatta att vi ska ha barn, ett till litet mirakel (tjorvis) ena dagen känns det så verkligt, andra inte. Men det blir väll mer verkligt ju närmare man kommer hösten. Det har ju bara varit vi 3 i våran lilla familj och nu kommer vi sen så småning om bli 4. Glad är jag mer än annat, men det är som så svårt att fatta och verkligen ta in allt och allt som åter igen händer med min kropp mm.
Jag längtar till oktober i alla fall..bara så ni vet =) tror ju på att det kommer en kille denna gång, men lika välkommet är en till liten tjej.
Nu kallar John Blund och jag är verkligen trött.
Kram och god natt


2 kommentarer:

  1. Ja det är första bilden på bäbi! Härligt att allt var OK. Det ska bli spännande i Oktober, lillasyster eller lillebror... / hej svejs från Virpi.

    SvaraRadera
  2. Åh vad underbart att få se lilla pyret ;-) Jag är väldigt bebissjuk nu men Anders har satt stopp för den biten, jag känner mig faktiskt inte heller redo ännu för en till. Det är så roligt att Amanda ska få ett lillsyskon. Saknar dig vännen, måste komma förbi. Kram på dig

    SvaraRadera