lördag 9 maj 2009

Fyndat!

Jag har fyndat idag på Lions loppmarknad =) jag köpte mig två lampfötter, en hängande lampa och en vägglampa. En gammal flaska och ett rosa fat och en rosa vas. Sen fick jag en liten bricka av mamma =) och jag slösade inte så många slantar alls..Ännu bättre.
Bilder kommer senare på allt. Hade kunnat fyndat ännu mer men jag blev snål och började tänka på om jag verkligen behöver de ena och d andra som jag fastnade för. Men så är d.
Var sen in på Chili för att köpa mig en kofta, och en snabbis in på Kids and Teens, men jag hittade inget till gumman där.
Sen vart det lunch och dax för Dop, lilla Tilde döptes och det vart full rulle där hela tiden. Alla ungarna sprang, lekte och hade mer eller mindre myror i baken. Stojigt och fart.
Regnet bara öser ner =( har gjort hela dagen. Tråkigt men man kan ju inte göra nått åt vädret så det är bara att finna sig vid att det regnar.

Känns som att jag känner bebisen i magen mer och mer, men jag kan ju inbilla mig också (hoppas inte d i alla fall) Det närmar sig tills jag skall på UL, tiden har gått ganska så fort fram till nu och jag hoppas inte att det kommer gå saktare bara för d.
Nu är det ju snart mitten på Maj, i Juni är det mer än massor att göra på jobbet. Plantor, skolavslutningar och Studenten mm..Jisses! Sånna gånger önskar jag att man inte skulle jobba med det man gör, för jisses! man får verkligen stå där tills allt är klart, vare sig man vill det eller inte. Nå..det går ju fort över, sen är det nån vecka så har jag semester. Ska bli så skönt att bara få vara ledig och vara ledig med gumman och gumman i två veckor, sen får vi vara själv resten av ledigheten.
Vi hade tänkt fara till Lycksele på djurparken, och även göra en dagsutflykt till Ranua Djurpark utanför Kemi tror jag det var. Så gumman får lite kul, och jag vill inte åka längre med bil när man kommer ha en tjocki mage.

Nepp..nu ska jag krypa ner i soffan, mysa med gumman en stund innan det är dax för sagan och sängen.

Kram

2 kommentarer:

  1. spännande...visa bilder nu,nu,nu=)lungt annars på jobbet idag, hann packa upp lite krukor, många var väl på loppis, där jag också hade velat vara=(...nåja hoppas ni får en bra helg, och slit inte ut dig med nå ved eller liknande nu.tänk på bebben=) hadé

    SvaraRadera
  2. hmmm, vem är din mystiske 5:e följare?

    SvaraRadera