tisdag 12 maj 2009

Lite smått och gott

Först måste jag börja med en bild på mitt lilla charmtroll =) Uppsnoffsad och på G till Dop i lördags.

Ett av fynden på Lions, en söt liten bricka som pryder sin plats i köket=)
Kostade 20:- och det bästa var att jag fick den av mamma, det kan man kalla ännu mer fynd (tack mamma!)

Denna flaska är också ett fynd från loppisen, kostade bara 10:- som hittat =)
Den gör sig fin på sitt ställe i köket.

Denna lampfot köpte jag också på loppisen fast det var x2 (två lampfötter) á 40:-/st, vart fint med skärmana från Åhlens. Passar fint i mina köksfönster, men blev väldigt sugen på att byta plats redan nu på dom. Såg så fint ut när jag tog den på skänken för att fota den..men men..
jag får hålla mig ett tag till tror jag =)

Sen har jag hunnit med lite pyssel också, inte för att man kan bränna dom där ljusen nu, men det såg så fint ut så det får pryda sin plats på skänken i vardagsrummet =)
Har ju gett mig i kast med en plättar i luften, inte en "Mia" blomma, men den är ju såå fiiin så jag tänkte att jag slår slag i saken och provar. Är ju inte hela världen om den inte vill leva så länge. Har ju än så länge lyckats hålla liv i mina murgrönor och pelargonior så varför inte prova =)
Nu är det inte länge kvar tills vi skall på UL, i morron innan jobbet så skall det kollas om det är nån där inne i magen eller om det bara är gaser som bubblar omkring.
Så kl 14 i morron får ni hålla tummar och tår att allt är bra, och jag försöker övertala maken att vi skall kolla om det är en kille eller tjej ;) Inte för att det spelar nån roll, men det skulle som vara kul att veta vad som kan finnas där inne. Bara bebisen är frisk så nöjer jag mig..men jag är ju som sugen på att veta ;)
Nu dax för sängen strax.
Kram

2 kommentarer:

 1. ååå, som jag väntat=) du ser när jag tjatar lite så...fina sakerna var, lampfötterna var ju värsta fyndet, vilken tur du hade.kul imorgon...måste säga hur de gick sen.cs på torsdag.

  SvaraRadera
 2. Hallojs Mia!
  Ooo så fina fynd du gjorde & "mormors" fynd är ju bara så gullig!
  Hoppas att UL gick bra!
  Kramar Camilla

  SvaraRadera