söndag 17 maj 2009

Helgen, Ikea, Granån mm.

Ja happ..söndag idag och helgen är snart slut för denna gång...IGEN! Igår lördag var jag till Granån med mamma en sväng, men det vart inte så mycket handlat för det var så dyrt om man jämför med jobbet. Så det är där jag kommer att köpa mina somman blommor även detta år. Men gumman skulle få en blomma av mommo och det slutade med att det blev två stycket. Amanda valde en flitiga lisa och jag en (vad den nu heter) som fick pryda på bron till lekstugan. Fint blev det och jag ska bara plantera ner dom sen här lite senare.

Idag söndag har vi vart på Ikea hela familjen, vi var dit och inhandlade nya skrivbord som vi skall ha uppe på vindan i det som skall bli "kontoret" hittade faktiskt denna kanna där och fatet hittade jag på ÖB. Inte så stora slantar slösades när det inte fanns så många att slösa för =( eller rättare sagt. Jag hittade inte så mycket...men...

Köpte även två murgrönor, men krukor. Och jag kan säga som så att jag fick blomma och kruka för mindre än blomman nån annan stans + att det vart kanske en 20 billigare =) och sen köpte jag en krukros, kunde inte motstå den cerisa rosen som stog där och sa köp mig (fniss)
Jag som inte har kunnat sköta murgrönor har nu 5st, och till och med en plättar i luften. Ja..vad kan man säga, jag har blitt vågad ;)
Annars så har helgen flugit fram och jag har inte hunnit med så mycket mer än att bara varit, men man måste väll inte göra nått hela tiden av sin lediga tid, även fast det känns som att man bara slösat med den dyrbara tiden..nå ja..det kommer ju fler lediga dagar som man kan göra nått på. Ska nu gå ner och kommunicera med mina föräldrar som kom förbi..
Kram och Tjingeling!


1 kommentar:

  1. Guuud sååå fin kanna du hittat...måste kanske kila iväg till haparanda en sväng.kakfatet var ju helt fint de med=) du gör fynd du...själv lever jag på mina korvören tills barnbidraget på ons=)ser att du lagt ut bilder från brölloppet vad fin du var...hade bara viljat kunna klicka upp bilderna så man får se närbilder, men de gick ju inte.

    SvaraRadera