fredag 3 juli 2009

Jobb..Jobb och åter Jobb..

Fick börja kl 10 idag i stället för kl 13, men gick hem 17.15 i stället för 18.15, alltid nått =)
Har haft en hel massa att göra på jobbet idag, känns att Helena inte är där =( snitt till 1000 kom det och även jag köpte lite snitt hem som gubben och Mandis fick =) kände för att ge dom en liten blomma. Och jag kunde ju inte låta bli när vi nu har 3rosor för 35:- eller 10st för 99:- (medlems pris så klart!) men i alla fall..så här kommer en liten bild på buketten som dom fick =)
Hade inte hunnit med allt om jag hade börjat kl 13, så det var kanske tur att jag började redan kl 10.

Jag gjorde ingen maffig sak, en liten söt bukett med jätte fina ljusrosa rosor och daggkåpa =)
Sen hann jag med en och annan bukett, dekoration och solitärer till snittbordet. Gjorde också två brudbuketter idag, en till Eva vars jag skall fara och se när hon säger JA, sen blir det middag och fest, så en em/kväll utan gumman och hon ska få sova hos mommo och moffa. Så i morron får hon kanske komma med till kyrkan sen får hon fara till mommo för en övernattning. Det ser hon fram emot också =)
Men bilder på brudbuketterna kommer i helgen, för kameran var ju hemma som vanligt, och nu hade jag ju inte Helena som kunde fota ;-)

Vart nöjd med båda buketterna så jag hoppas bara på att brudarna också är nöjda med sina buketter dom kommer att få =) Har Corsagen kvar att göra och att linda själkarna på den ena buketten, men det hinner jag göra i morron innan vi öppnar. Sen är det inte nån brud förän då jag har semester. Som jag får på lite dryga två veckor. Ska bli sååå skönt, och jag längtar så tills dess.

Nu är Anders och graverar glasen, sen ska jag fixa i ordning bröllopspresenten och skriva kortet. Sy byxorna och ställa i ordning allt i kväll för i morron finns det inte tid för nått annat än jobbet och sen direkt till kyrkan.

Ps. var ju och såg när Helena och Evelina "spelade" tennis =) Eller jag bråkade med myggen en stund, sen fick jag panik och gav mig av. Innan tennisen vart det god paj =) banan var upptagen så det vart bara en skogs promenad bland myggen i stället. Sen gjorde dom försök att få med mig på bild, men det är att förstöra kameran, inget fint att fånga på bild så det är bättre att fota dom snygga som fastnar fint på kort. En annan är ju som en fet flodhäst, som flåsar och nog är lika smidig som en sånn. Ds

Hej svejs

1 kommentar:

  1. hihi, jag hade ju ett kort på dig, men jag vågade ju inte sätta ut det...=)när du stretar emot så...vi var ju skit duktiga=) lite träning kanske behövs, men alltid kul när ni kommer förbi=)hur blir det sön?ska vi fara och se?blir inget boden iallafall...kan ju grunna lite mer på det så hörs vi..hadé å förresten, buketten var ju jättegullig, måste spara roslappen så vi vet till senare...gonatt

    SvaraRadera