lördag 4 juli 2009

Lördag, Bröllop och Fest!

Jobb, Bröllop och Fest!
Vart det av dagen, precis som rubriken talar om =)
Idag har jag jobbat fram till 13,45 sen fick jag skynda mig till kyrkan för att hinna vara med på Eva och Hugos bröllop. Gjorde ju även hennes brudbukett och hon var jätte nöjd med buketten. Så jag kan inte vara gladare =) Fick beröm och hon tyckte den var toppen, och det är ju huvudsaken att bruden och brudparet blir nöjda. Här nere kommer en bild på buketten med Cerisa och vita pioner, lite daggkåpa och hjärtan på tråd slingrat som jag fäste fast med lite nålar med pärlor på + grönt. Vart helt klart nöjd med buketten och bättre kan det ju som inte bli när bruden själv också är nöjd. En klar 10 poängare!

bilderna kom lite i fel ordning nu, men väl ute på trappen kom den riktiga kyssen ;)
SMACK!

Här kommer dom, nygifta och glada. Gumman som fick vara med i kyrkan och hon skötte sig exemplariskt Kunde inte riktigt sitta still men var så gott som tyst och lugn hela tiden. Hon såg ju så fram emot att få se dom gifta sig, och så vart det också =)
Här kommer det två bilder på den andra brudbuketten jag gjort till den andra bruden idag, hoppas även hon gillade sin bukett. Lite mer blandad kompott var det i den, men pioner i cerist och rosa, kvistrosor, daggkåpa och vit alstromeria+ grönt då också. Sen lite murgröna som hängde ner. Vart fin även denna, men lite extra tyckte jag om den andra buketten =)
En till bild på den andra buketten..Törs man säga att Jag kan! =) fniss
Och vara stolt över att man just kan en del, är inte bra på mycket men detta kan jag ganska så hyfsat, och snart så kommer jag inte ha det kvar. mitt vikariat tar ju slut så jag får fundera på vad jag skall hitta på sen, men nått löser det sig väll med efter att jag vart mamma ledig klart.
Men nu har jag nog gjort klart mina brudbuketter..Phu! För det är lika nervigt alla gånger över att det ska bli bra. Man vet ju själv, det är ju bara för en gång och då ska det ju vara perfekt. Och det är ju ändå så få som verkligen säger om det vart bra eller inte, så dom flesta gångerna har man ingen aning.

Ska nu slänga mig i sängen tror jag, klockan är snart midnatt och vi har kommit hem för en stund sen och jag känner mig ganska pömsig och slut på alla sätt och vis. Kunde inte somna förän efter 12 och vaknade före 5 av att jag hade värsta krampen i ena vaden =( sen kunde jag som inte somna om..så JA! jag är trött och jag skriver det också, men jag var tvungen att hinna lägga in lite bilden på buketterna och från bröllopet.
I morron kommer ni få se piraterna som sjöng =)

Kram

2 kommentarer:

  1. tror att det var 2 hon skulle gå, vi måste ju fara och titta=)men ska höra mer med henne...

    SvaraRadera
  2. Gud så fina buketterna var!
    Den sista med lite häng är nog ngt som jag skulle vilja ha den dan det beger sig ;)

    puss

    SvaraRadera