tisdag 21 juli 2009

Frissan del 2

Ja happ..då vart man korthårig igen skulle ju spara ut det lite men jag föll för frestelsen efter gårdagen när gumman blev klippt så jag var och klippte mig också. Och kort blev det, men lika bra för d. Lättast att hitta på nått när det är kortare, annars så längre men jag var i ett mellanting och det gick dåligt att ha en svans och såg ut som en ko hade slickat mig på huvudet utsläppt så jag ringde och det fanns en tid ledig idag så jag tog den =) och så här vart det. INGEN snygg modell, småfet och finnig, gravid och allmänt pluffsig..men va f-n, det får duga ;)
Skulle egentligen inte klippa mig så här kort, men när frisören står med saxen i handen så får dom bestämma och så vart det med det. Kort och ruffsigt i nacken och längre vid öronen som jag petat bakom öronen ;)
Gumman har varit från den hopplösa sidan idag =( trottsig och mysig som aldrig förr. Sen har hon vaknat strax efter 6 och vart ganska så trött hela dagen också. Inte gjort saken bättre. Men man överlever ju, är ju nått som dom ska gå igenom. Allt för att testa mamma och pappa ;)
Har varit en sväng på badhuset jag och gumman på fm, det uppskattades ända tills kläderna skulle på igen och det var då den mysiga dagen började..Morr..Suck och Blääää..
Men jag hoppas att morron dagen blir bättre.
Annars så har vi gjort så lite som möjligt på så lång tid som möjligt, hade planer på att kanske städa..men NEEE det ides jag inte. Hade också planer på att skrapa bron och börja måla..men NEEE vart inte d heller ;)
kommer ju fler dagar och än har jag ju några dagar kvar på semestern ;)

Kram och hej från mig!


2 kommentarer:

  1. blev ju fint...måste också klippa mig, färgade utväxten igår, ser alltid tjockare ut på nå sätt, och så blir det ju glansigare=)måste ju hitta på nå nån dag nu...hadé

    SvaraRadera
  2. Åh, vad fin du blev :-) och du är absolut varken fet eller pluffsig, OCH HÖR SEN :-) Kram på er

    SvaraRadera